“Wonder Woman 1984”-fortsættelse og spinoff hænger i en tynd tråd efter ny HBO Max-strategi.

Sidste år annoncerede instruktør Patty Jenkins, at hun er på vej med “Wonder Woman 3”, ligesom der hos Warner Bros. blev arbejdet på et spinoff inden for det samme univers.

Siden er der sket meget. Coronakrisen har udskudt “Wonder Woman 1984” flere gange – senest er det blevet besluttet, at DC-titlen får simultanpremiere i USA, hvor HBO Max-brugere kan se “Wonder Woman”-fortsættelsen gratis i hjemmebiografen.

Den beslutning kommer til at få dramatiske konsekvenser for billetsalget til “Wonder Woman 1984”, hvilket ultimativt kan annullere den planlagte fortsættelse:

”Ja, hvem ved, hvad der kommer til at ske med den film, fordi hele selskabet er sådan et mærkeligt sted lige nu, jeg har ingen idé om, hvad der kommer til at ske. Men jeg ønske stadig virkelig at lave den,” siger Patty Jenkins til Happy Sad Confused.

Senest har Patty Jenkins takket ja til et job hos Lucasfilm – der er ejet af konkurrenterne fra Disney.

Her bliver Jenkins den første kvinde, der instruerer en Star Wars-spillefilm. Der er tale om “Rogue Squadron”, der får premiere om tre år, hvilket formentlig udskyder “Wonder Woman 3” til som minimum år 2024.

Læs også ‘Gigantisk beløb: Så meget mister Warner Bros. på HBO Max-premiere‘.

“Wonder Woman 1984” får dansk biografpremiere den 14. januar.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Det handler jo om hvad de tror de kan tjene penge på. I et normalt biografmarked vil en film der ikke giver overskud ikke have de store chancer for en fortsættelse.

Men biografmarkedet er netop ikke normalt og derfor vil det afgørende være den positive respons filmen for, hvor mange der streamer filmen og hvor mange af disse de tror ville indløse en billet, hvis biografmarkedet var normalt.

Warner Bros er som alle andre filmselskaber interesseret i at tjene penge og hvis de tror de kan det på en 3'er så kommer den.

Skriv ny kommentar: