Patty Jenkins er blandt andet blevet rost for sine seje Amazon-krigere, der kæmpede i flotte rustninger i “Wonder Woman”. Til “Justice League” har Zack Snyder imidlertid udskiftet rustningerne med lidt lettere beklædning. Det får nu kritik.

Se også: Wonder Woman-skuespiller nægter sequel finansieret af #MeToo-anklaget

Det er “Wonder Woman”-bloggen The Golden Lasso, der nu kritiserer Snyders skifte fra rustninger til læderbikinier, som du kan se her.

”At Zack Snyders kvindelige kriger-ideal er cirka det samme som en Victoria’s Secret-model på catwalken er ikke et nyt koncept, men det er skuffende og fornærmende i 2017,” skriver bloggeren.

Det var den kvindelige kostumedesigner Lindy Hemming, der skabte kostumerne til “Wonder Woman”, imens Michael Wilkinson står bag den mere nøgne kostume-model til “Justice League”.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Snipp 4 år siden

Morten1 (9) skrev:
Jeg forstår ikke hvorfor det her er en nyhed? Det er "tilfældig" blogger som skriver en tilfældig blog - endda en relativ kort en af slagsen.
Hvorfor skal denne "blog" blæser op på diverse filmsider og få omtale? Hvad er formålet med denne nyhed og hvad skal filmz' læsere få ud af det?

Hvis man vil køre den stil, kan man jo bare lede længe nok på internettet og finde "kontroversielle" blogs om alle film (eller alt for den sags skyld)


Præcis jeg synes også det dårligt stil af filmz at post sådan en nyhed. Det giver ingen mening.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: