Efter at have instrueret superheltefilmen “Watchmen” tilbage i 2009 fik Zack Snyder chancen med Superman sidste år, hvor han stod bag den succesfulde “Man of Steel”. Warner Bros. har utvivlsomt været tilfreds med filmen, for Snyder skal ikke alene instruere den kommende “Batman vs. Superman”, han skal også stå for en Justice League-film.

Se også: Zack Snyder: Marvel-helte er sjove, men DC-helte er vigtige

I et interview med Wall Street Journal har Warner Bros.s præsident, Grev Silverman, nemlig bekræftet, at en Justice League-film er undervejs. Hvilke superhelte, der vil kunne ses i filmen, ville Silverman dog ikke ud med, men det forventes, at Henry Cavill, Ben Affleck og Gal Gadot vil spille henholdsvis Superman, Batman og Wonder Woman.

Planen er, at filmen skal ligge i forlængelse af “Batman vs. Superman”, der udkommer i 2016. Eftersom manuskriptet til filmen endnu ikke er færdiggjort, er det dog usandsynligt, at “Justice League vil udkomme før 2017.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (59)
Gravatar

#21 bruno 8 år siden

TP-DK (19) skrev:
Så du havde forestillet dig en Superman film uden Superman?


Tjaa.. http://www.imdb.com/title/tt0279600/reference
Gravatar

#22 Rust Cohle 8 år siden

Sucker Punch og Man of Steel. Have mercy dear God!!!
I think it's safe to say, that nobody here is gonna be splitting the atom, Marty!
Gravatar

#23 Ispep 8 år siden

#12

Det preller alligevel af på Driver :)
Gravatar

#24 Alain 8 år siden

Forventer det værste efter Man of Steel.
Gravatar

#25 Mantic 8 år siden

Jeg håber den vil være tro mod tegneserien, der kom på TV! Genial underholdning :)
Gravatar

#26 Baby Strong 8 år siden

#5 Ja, det kan måske hæve niveauet, men tror det næppe. Den vil sandsynligvis køre i samme rille og endnu mere regn vil falde over Ben (som skuespiller).
Gravatar

#27 Riqon 8 år siden

Carmul (7) skrev:
Hvad er det at folk har i mod man of steel?


Filmen har intet hjerte. Det underlige er, at den havde virkelig gode kort på hånden. Stilen og atmosfæren, gode skuespillere, et habilt og interessant plot. Det, som manglede, var bare at man faktisk kommer under huden på Kal-El og mærker, at hans følelser er ægte. Første gang han ser sin rigtige far, ser han tomt på ham og siger i et monotont tonefald, der kunne være Neo værdigt: "dude, jeg har so many questions..." Supermand er ligegyldig, Lois er ligegyldig, Jimmy kan jeg ikke engang huske, og det hele forværres så af lange flyvescener på speed, hvor Supermand (godt nok med "skurkenes" hjælp) får jævnet Metropolis med jorden.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#28 Rust Cohle 8 år siden

Carmul (7) skrev:
Hvad er det at folk har i mod man of steel?


Som Jim Carrey siger ..... "Less is more".

Hvad jeg fik mest ud af portrætteringen af Kal Els oprindelige civilisation og ikke mindst dets teknik var, at man her åbenbart tilbad kitsch mere end Quentin Tarantino. Der var ikke kun flere krummelurer end man så i klunketiden, men jeg så et misk-mask af stilarter blandet sammen i det, som skulle være en intelligent kultur. Det var dog til at leve med, hvis ikke det var fordi actionsekvenserne var decideret kedelige, ikke mindst det, som skulle være klimaks, som blot blev ved og blev ved og blev ved.

Drænet for humor. Det er selvfølgelig et instruktørmæssigt valg, men man skal virkelig have en god historie, hvis superhelte skal sælges uden humor og Zod er en røvkedelig figur. Jeg fandt ham røvkedelig i den oprindelige version og røvkedelig i denne. Filmen har gode momenter og det er især dem, som fokuserer på Kal Els historie, uden at blande action og effekter ind i billedet.

Jeg har godt nok svært ved at se, at dette er et værk af manden, som lavede den fremragende Watchmen.

Man of Sleep
I think it's safe to say, that nobody here is gonna be splitting the atom, Marty!
Gravatar

#29 Ispep 8 år siden

Man of Steel fungerede bare ikke alt for godt. Svag persontegning, ikke videre engagerende action, rodet fortalt, enkelt kiksede præstationer og i sidste ende ingen morskab. Humor behøver jeg ikke altid, men uanset hvordan det vendes, så blev det ikke mere end en middelmådig affære. Derfor udløser denne nyhed ikke de store klapsalver, men som jeg siger; kan være jeg overraskes positivt.
Gravatar

#30 Batsy 8 år siden

At der ingen humor i filmen er jeg lidt uenig i; kan være enig i at de små scener hvor der prøves på humoren; At det bare ikke var sjovt men der var nogle "prøvelse" på at lette stemningen. Jeg synes det var sjovt når Kal El lige knækkede sin håndjern, og hans bemærkninger om at de vil bedøve fik mig til at smile.

Lois Lanes råhed i starten af filmen var også fedt, indtil hun blev ramt af The Nolan gun, hvor de starter ud med at være barske og rå, og så til sidst snakker meget om håb og lange monologer som nogle gange kan virke "okay... du snakker til din søn Gordon" men i sidste ende forstår vi godt det er ment "filosofisk" eller hvad man nu siger.

Åh jeg er ikke så skarp og erfaren som jeg andre, og er altid nervøs at blande mig i Ispep, Rust Cohle, BN og de andres konversationer fordi de har sku meget mere erfaring end mig haha!


Jeg synes man of steel var en fremragende film, men som sagt så var der for lidt humor & Tornado scenen kan sagtens se som dum og overfladisk men jeg købte den netop pga Henry Cavils præstation i den scene og musikken. Lois lane romancen og at hun langsomt mistede sin rapkæftede journalist attitude "i walk my own road" hurtigt faldt hen og blev skudt med the nolan gun.

Den her Youtube video forklarer lidt the Nolan gun dybere.- ved 19:23
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: