Efter at have instrueret superheltefilmen “Watchmen” tilbage i 2009 fik Zack Snyder chancen med Superman sidste år, hvor han stod bag den succesfulde “Man of Steel”. Warner Bros. har utvivlsomt været tilfreds med filmen, for Snyder skal ikke alene instruere den kommende “Batman vs. Superman”, han skal også stå for en Justice League-film.

Se også: Zack Snyder: Marvel-helte er sjove, men DC-helte er vigtige

I et interview med Wall Street Journal har Warner Bros.s præsident, Grev Silverman, nemlig bekræftet, at en Justice League-film er undervejs. Hvilke superhelte, der vil kunne ses i filmen, ville Silverman dog ikke ud med, men det forventes, at Henry Cavill, Ben Affleck og Gal Gadot vil spille henholdsvis Superman, Batman og Wonder Woman.

Planen er, at filmen skal ligge i forlængelse af “Batman vs. Superman”, der udkommer i 2016. Eftersom manuskriptet til filmen endnu ikke er færdiggjort, er det dog usandsynligt, at “Justice League vil udkomme før 2017.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (59)
Gravatar

#41 Jack Slater 9 år siden

Er det virkeligt helt sikkert? Jeg kunne godt forestille mig at det ikke ville ske hvis den nye batman vs. superman flopper.

Hvilket selvfølgelig er fuldstændigt utænkeligt :)
Gravatar

#42 the_paki_don 9 år siden

Ispep

Hvad er dine tanker ift. den nye X-Men film? Den glæder jeg mig i hvert fald meget til. :)
Gravatar

#43 Ispep 9 år siden

#42

Jeg har det som dig. Jeg er glad for Bryan Singer vender tilbage til universet og forhåbentlig i topform. Så den har jeg egentlig høje forventninger til og det bliver en spændende dyst mellem den og Godzilla, som jeg også ser meget frem til. Håber naturligvis de leverer varen begge to.
Gravatar

#44 Batsy 9 år siden

Ispep (39) skrev:
#37

Jeg er glad for at CA tog en mere voksen tilgang og ikke prøvede at appellere til teenagerne som jeg synes Spider Man gør. Brødrene Russo har formet karaktererne lige efter mit hoved og gjort dem vedkommende uden at være pubertære og indeholde pladderromantik. Jeg kan næsten med sikkerhed sige, at jeg ikke får en bedre superhelte film i år ;)


Altså Peter Parker bliver tydeligvis lidt ældre i den her film & prøver at fortage valg som kommer til at have konsekvenser, hvilke konsekvenser det er vil jeg ikke sige! Men tror du ender på en 7/10 måske 8/10 hvis du er i det rette humør, det hvertfald en god sommerblockbuster!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#45 SublimeKen 9 år siden

Det jeg hovedsageligt har mod Man of Steel er at jeg aldrig rigtig når at føle hvor vigtigt det er at Kal-El's superkræfter holdes skjult for resten af indbyggerne i smallville. Om noget synes jeg at den får vigtigheden til at virke mindre relevant, fordi der allerede løber rygter om ham i smallville og rygterne virker ikke ligefrem skadelige. Og hele Kevin Costner's lille tale var desværre ikke nok til at få mig til at forstå Kal-El's motivation til ikke at redde hans "far" under tornadoen. Det virker bare som sådan en dum og ligegyldig hemmelighed - når der allerede løber rygter i hele byen - at holde skjult i netop lige den situation og om ikke andet kunne han have været smart omkring det, det var der flere muligheder for imo.

Derudover synes jeg også at de formåede at gøre Kal-El's CGI kampe lidt for lange, upersonlige og kedelige, i forhold til f.eks. The Avengers hvor der konstant foregår noget nyt og hvor vi skifter mellem hver karakter, altså kampene til sidst virker mere personlige og underholdene, selvom der ikke føles som om der er så meget på spil, også er de heller ikke rodet sat op ligesom kampene i Man of Steel føles.

Og ja, en Superman film fortjener også en god oprindelses historie, ligesom den første Superman havde. Flashbackene virkede fint for mig, der var bare for få som fortalte for lidt. Derudover, hvad er en superman film, uden en superman der prøver at redde uskyldige civile under en kamp mod en superskurk? Tror faktisk at jeg ville synes det var mere underholdene hvis han havde taget sig tid til det imellem alle eksplosionerne og bygninger der faldt sammen også havde det også føltes som om der var endnu mere på spil.

Også har vi hele romancen med Lois Lane, som seriøst er noget af det mest forcerede stykke lort jeg længe har set. Lois Lane's introduktion var skide god, men så straks hun møder Superman, ja så forvandler hendes karakter sig bare til et endimensionelt stykke plot-device.

Til sidst... Zod var en ekstrem kedelig skurk.
Gravatar

#46 Carmul 9 år siden

Jeg genså lige filmen i går på Netlfix... jeg synes starten er en af filmens højdepunkter. Filmen taber pusten lidt efter lidt (og måske mangler den en smule humor og er noget selvhøjtidelig), men ellers er jeg stadig med på at filmen i sig selv har ganske ok underholdningsværdi. Skulle ikke irritere mig, hvis de fik det samme hold til at lave Justice League. Kan bare stadig ikke se hvordan Batman skal fifles ind i det univers. MOS er helt hen over hovedet på en seriøs Batman.
Gravatar

#47 Barry Lyndon 9 år siden

Årets bedste nyhed.

Man of Steel beviste at ingen opgave er for stor til Snyder. Jeg kender ingen der så smukt kan kombinere verdensklasse-action med vaskeægte hjerteblod og kærlighed til karakterne. Zach er for vild, og jeg tør end ikke drømme om, hvor stort han drømmer i det lange løb med denne nyhed. Fan-fucking-tastic!
Gravatar

#48 the_paki_don 9 år siden

#47

Jeg gætter mig til, at du sov, mens Lois Lane rullede over skærmen og viste, hvor intetsigende Amy Adams også kan instrueres i at spille? :D

Gravatar

#49 Kyllingebenet 9 år siden

Synes generelt at Amy Adams er kedelig. :/
Mental striptease..
Gravatar

#50 the_paki_don 9 år siden

Har det omvendt. Jeg synes, at hun har stor rækkevidde i sine karakterer.

Taladega Nights, The Master, Her, The Fighter, Enchanted (har jeg dog ikke set, men det var vist hendes kommercielle gennembrudsfilm), American Hustle...

Hvad keder dig ved hende?

Skriv ny kommentar: