20th Century Fox har netop udsendt hele 23 nye karakterplakater til “X-Men: Days of Future Past”. Så hvis du endnu ikke har helt styr på, hvordan filmens vigtigste karakterer ser ud, og hvad de helt præcis hedder, så er det bare med at tage et smut forbi billedgalleriet.

Se de 23 karakterplakater her.

“X-Men: Days of Future Past” er baseret på tegneseriehistorien fra 1980’erne af samme navn. Omdrejningspunktet i tegneserien er en dystopisk fremtid, hvor størstedelen af verdens mutanter er blevet tilintetgjort af gigantiske robotter – de såkaldte Sentinels.

I filmen vender Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine, og derudover medvirker navne som Halle Berry, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Ian McKellen, Peter Dinklage og Ellen Page i denne stjernespækkede tegneseriefilmatisering.

“X-Men: Days of Future Past”, som er instrueret af Bryan Singer (“X-Men 2”) og skrevet af Simon Kinberg (“X-Men: The Last Stand”, “Jumper”), får biografpremiere den 22. maj i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [2569839460] 10 år siden

Quicksilver ser stadig virkelig fjollet ud og jeg har en særdeles grim fornemmelse af, at filmen dårligt har noget med tegneserien at gøre, men de andre X-Men er da stadig ganske fornøjelige, så jeg skal da se den.
Gravatar

#2 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Er nr. 2 ikke en fra Battlefield Earth?
Doctor Last Warning
Gravatar

#3 Hive 10 år siden

Enig i at Quicksilver ser direkte fjollet ud, Marvel ramte langt bedre med deres Quicksilver til Avengers...

Men okay, på trods af at Evan Peters ligner et complet fejlcast kunne det jo stadig være værre... det kunne være Michael B. Jordan. Han var sikkert også med i opløbet.
Gravatar

#4 Ju9or 10 år siden

Er det mig eller har Mystique fået større bryster ;o)
Gravatar

#5 BabyJaneFirefly 10 år siden

Quicksilver ser lidt fjollet ud men Evan Peters er sgu dygtig så jeg forholder mig positiv. Han kan ikke være nær så fejlcastet som Jennifer Lawrence.
"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson
Gravatar

#6 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Ju9or (4) skrev:
Er det mig eller har Mystique fået større bryster ;o)


Sjældent at en blå madamme går lige i blyanten!
Doctor Last Warning

Skriv ny kommentar: