Anmelderne på Filmz er på ingen måde enige om årets bedste film. Den objektive anmeldelse findes ikke – alle oplever film subjektivt. Derfor har anmelderne på Filmz lavet hver deres liste over årets bedste film. I dag fra Andreas Ellemann.

Se også: Publikum uenige med filmfolk: “The Dark Knight” er årtusindets bedste film

Baby Driver” er formentlig Edgar Wrights bedste film – og det siger ikke så lidt i min verden. Han har taget alt det bedste fra cornetto-trilogien og integreret det ind i den her genre-smadrende action-musical.

Der er godt nok skruet lidt ned for den tørre og perfekt timede humor, men til gengæld er musikaliteten skruet helt op på et niveau, hvor kun de bedste musicals og action-film kan følge med.

Hver en tone matches med ryk og twists i både kamera og bil, og hvert et beat brager igennem med pistolskud og eksplosioner. Kort sagt demonstrerer Edgar Wright et uforligneligt tempo, der gør, at hver scene i “Baby Driver” flyver forbi i en os af udstødningsrøg og jazzet pop-rock.

1. Baby Driver
2. The Big Sick
3. La La Land
4. Manchester by the Sea
5. Thor: Ragnarok
6. Dunkirk
7. Spider-Man: Homecoming
8. Blade Runner 2049
9. Logan
10. Get Out

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Snipp 4 år siden

Nej og atter nej. Så var la la land og dunkirk meget meget bedre. Jo vist den var underholdende men ikke årets film. Synes også action scenerne var langt federe i john wick 2 og logan. Hvordan kan logan ligge under blade runner og thor??? Amen altså filmz i er jo dumme hvis i tror at det er den liste der skal følges. Utroligt uprofessionel at overhovedet vælge at skrive en nyhed om dette. Manden har jo ikke styr på en skid hvis han tror baby driver er bedre en hot fuzz, shaun of the dead eller scott pilgrim against the world. Tag jer nu sammen filmz!
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

#1 Det er jo også derfor, de skriver at alle anmeldere er subjektive. Dette er bare en anmelders top-10. Jeg synes bare vi skal hylde at alle har forskellig smag, det rykker forhåbentlig ikke ved din egen top-10, og når bare en Fifty Shades- eller Transformers film ikke sniger sig med på listen, har jeg ikke noget problem med det.

Baby Driver og The Big Sick har jeg ikke set, men vil da overveje det hvis de dukker op på Netflix. Uanset om jeg kan lide dem eller ej, så tilskynner jeg da folk til at komme med deres top-10. Da jeg ikke kan nå at se alle film der kommer hvert år så er dette jo en måde, hvor jeg bliver gjort opmærksom på film, som jeg herefter kan tjekke ud og danne min egen mening om.
Gravatar

#3 Snipp 4 år siden

#2 Men der er flere brugere der har en meget bedre liste - så hvorfor skrive om den her? det er til grin at filmz overhovedet laver en nyhed omkring dette. Hvad med alle de andre brugere som har en meget bedre liste? Skal de ikke også have en nyhed?
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Lasse Martin Jørgensen 4 år siden

#3 Du kunne jo skrive din liste her, så vi andre dødelige kan få syn for din overlegne smag ;) Det ville i hvert fald være mere spændende end al den galde.
Gravatar

#5 Snipp 4 år siden

#4 Eller du kunne tjekke tråden med årets film ;)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#6 Mejse 4 år siden

#3 kritikken virker lidt malplaceret, intet holder dig eller nogen anden tilbage fra at lave en tråd, om top 10 film i år, eller bare skrive den her eller et hvert andet sted :) dit julehumør røg godt nok hurtigt :P
Gravatar

#7 Snipp 4 år siden

#6 Synes nu min kritik er fin, når selv imdb, RT og r/movies ikke synes baby driver er edgar wrights bedste film. Og han placere Logan så langt nede er jo en joke i sig selv. Mit julehumør er fint - synes bare denne nyhed er latterlig. Men fair nok i synes Baby Driver er årets film.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#8 Gorman 4 år siden

# 7 hvert år oplister alle filmz anmeldere deres personlige top-10. Den er netop personlig og derfor spændende at læse - som alle andres film top 10, Intet odiøst i det, kun spændende og subjektivt. Og som # 2 skriver så er det ikke en facitliste for dig eller andre, man det kan give inspiration til at tjekke andre film ud og udvide sin horisont. Feel free to try it :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Snipp 4 år siden

#8 selvfølgelig er det spændende - jeg gik vist over stregen og respekter Andreas i hans valg. Tror gerne jeg skal se the big sick, get out og manchester of the sea på et tidspunkt.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#10 Mejse 4 år siden

#7 synes på ingen måde årets film var baby driver :) men det er jo bare en lille samlings mening, ingen grund til at hidse sig op over det :)
det her handler jo ikke om hvad nogen andre end lige den lille gruppe mener :)
men ja du trækker jo også selv lidt i land kan jeg se :P

det er jo bare objektive meninger :D

få ville nok være enige om en hel top 10 :)

Skriv ny kommentar: