Universal flytter fortsættelsen til “Happy Death Day” væk fra årsdagen for High School-skyderi.

“Happy Death Day 2U” flytter sin amerikanske premiere fra d. 14. februar til d. 13. februar.

Det sker efter pres fra de pårørende til de dræbte under Parkland-massakren.

Den 14. februar i 2018 blev 17 studerende og ansatte dræbt efter et skoleskyderi på Marjory Stoneman Douglas High School i Parkland, Florida.

I respekt for de efterladte flytter Universal således premieren på den kommende slasher-film, som heller ikke får premiere i og omkring Parkland.

Den første “Happy Death Day” blev en overraskende stor succes – læs om det her.

“Happy Death Day 2U” får ikke dansk premiere.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Whaaat. Ingen Happy death Day 2U i Danmark? Men de skal nok komme med alle de elendige Conjurverse film.
Gravatar

#2 Ryder666 1 år siden

Traileren så lidt flad ud, så kan godt forstå at den ikke er god nok, til en biografpremiere herhjemme. Det er typisk teenagere, der er målgruppen i disse pg-13 gyserfilm. Men tænker at se både 1 og 2, når begge film er udkommet på dvd eller blu-ray, OG sat ned i pris. Nægter at ofre det helt store på dem.
Gravatar

#3 Geekalot 1 år siden

De kan jo snart ikke lave en film uden en 0,0001% i det land bliver stødt. Og at de gider tager så meget hensyn til "no body" er over min evne at forstå.
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 lige det her handler jo altså ikke om at nogen er støt, og de har flyttet det en dag, og det er jo ikke "nobody" det er familierne og pårørte til 17 familier og mange flere, hvis der er noget man skulle tage hensyn til er det da noget som det....meget af det andet kan vi blive enige om er ude af kontrol, men at det her er over din evne til at forstå siger nok mere om dig :)

ærgerligt at den ikke får dansk præmiere men jo ikke overraskende, der skal bare helst "store navne" til når det kommer til gysere herhjemme, ellers er der ikke det store træk i dem :(

Skriv ny kommentar: