Gyser-succesen fortsætter: “Happy Death Day” tjener sig selv ind 20 gange


“It”, “Get Out”, “Alien: Covenant”, “Annabelle 2” og “Jigsaw”. 2017 vil blive husket for sin horror. Billetsalget har slået gyser-rekord. Og det fortsætter. “Happy Death Day” er en gigantisk succes.

Se også: Gysende: 2017 er bedste år nogensinde for horror i biografen

Det er Deadline, der skriver, at produktions-budgettet på “Happy Death Day” er blevet forvaltet gysende godt.

Fem millioner dollars er blevet forvandlet til over 100 millioner dollars, hvilket blot understreger 2017 som gyserens år.

Det er selskabet Blumhouse, der er ekspert i at lave film på små budgetter, som har fået forvandlet historien om den college-studerende Tree Gelbman, som bliver myrdet på sin fødselsdag, til en stor succes.

Jessica Rothe må i hovedrollen derfra – som i “En ny dag truer” og “Edge of Tomorrow” – genopleve den samme dag igen og igen. I dette tilfælde indtil hun afslører morderen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Alien: Covenant?
med et produktions-budget på 97 millioner dollars, hvortil der skal lægges markedsføring, opnår den kun en omsætning på 240 millioner dollars, så det er vel kun på et hængende hår, at den måske tjener sig selv hjem, så det kan man vist ikke kalde for en succes. Og selve horror-elementet er vist også gået fløjten i den franchise, jeg er fan af alien 1 og 3, synes 2'eren er en god action-film, men savner at de vender tilbage til, hvad den første startede, noget der virker mere og mere usandsynligt.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#1 Biograferne er ligeglade med produktions-budget - i den sammenhæng tæller Covenant pænt med på et forrygende gyser-år rent salgsmæssigt.

Skriv ny kommentar: