Her til sommer fik vi to actionfilm, der omhandlede angreb på Det Hvide Hus, og af disse to løb “Olympus Has Fallen” af med den indbyrdes sejr over “White House Down”. Den succes har nu ført til, at en efterfølger har fået grønt lys.

Se også: Trailer til actionfilmen “Olympus Has Fallen” med Gerard Butler.

I stedet for at starte endnu et angreb i USA ser det ud til, at efterfølgeren i stedet tager en tur til London i England, da den har fået titlen “London Has Fallen”.

Det forventes, at både Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett og Radha Mitchell vender tilbage i “London Has Fallen”, der ligesom den første film skrives af Katrin Benedikt og Creighton Rothenberger.

I “London Has Fallen” er President Asher, Mike Banning og Speaker Trumbull i London for at overvære begravelsen af landets prime minister, samtidig med at en ny terrorist-trussel ser dagens lys, der tvinger dem til at træde til og atter engang kæmpe for deres liv.

Optagelserne forventes at påbegynde til maj næste år, hvis den rette person til at overtage efter “Olympus Has Fallen”-instruktør Antoine Fuqua er blevet fundet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Riqon 9 år siden

Når man kalder en film "London has fallen", så finder jeg det særdeles åbenlyst, at man refererer til England og ikke Canada eller Ohio. Derfor syntes jeg, skribentens følte behov for at uddybe (uanset om det var til amerikanere eller os på filmz) er lidt morsom. :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#22 Michael Andersen 9 år siden

#21
Det er jeg enig i. Zamms forklaring på hvorfor amerikanerne har det med at tilføje beliggenhed til navnene er bare lidt for letkøbt.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#23 Snipp 9 år siden

Frem med popkornene! Butler Butts er tilbage!
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#24 Silver666 9 år siden

Jeg er klar på en efterfølger
syntes Olympus Has Fallen var fed nok
Die Hard 1 møder 24.

Skriv ny kommentar: