I rummet kan ingen høre dig skrige – men nogle vil nok have lyst til det alligevel, når de læser denne nyhed…

20th Century Fox, der for tiden er i gang med at starte “Predator”-serien op på ny med filmen “Predators”, vil ifølge Bloody-Disgusting.com nu også kaste sig over “Alien”-franchisen med en reboot eller genindspilning af den første film.

Bag kameraet vil man kunne finde det i filmsammenhæng ubeskrevne blad Carl Rinsch, som tidligere har lavet reklamer og musikvideoer.

Eneste lyspunkt for fans af originalfilmen, der nødigt ser en genindspilning eller reboot af franchisen uden den originale Ripley, er, at Ridley Scott sammen med Tony Scott og Michael Costigan efter sigende skal fungere som producer på projektet.

Der er endnu ingen forlydener om, hvornår produktionen går i gang.Vis kommentarer (72)
Gravatar

#31 Léon 13 år siden

Kunne denne Alien reboot finde på at blive Carl Rinsch gennembrud ligsom "Alien" var for Ridley Scott?

Hvis historien ellers er iorden og filmholdet har styr på tingene skal det jo nok gå!?

Personligt har jeg intet imod genindspilninger af film. Men syntes ikke Alien er en film som trænger til det.
Léon: [referring to his plant] It's my best friend. Always happy. No questions.
Gravatar

#32 filmz-Bruce 13 år siden

#28 Det har ikke noget at gøre med "de gamle bliver ikke dårligere". Det har noget med "der er ikke behov for nyt, når det gamle ikke kun virker, men virker perfekt". Film som praktisk talt "er nye". Alien står meget flot på dvd og i HD bliver den sublim.

Fortæl mig istedet EEN god grund til, at Alien skal indspilles, som ikke involverer fordummelse af originalen, for at få ram på et publikums segment, som prioriterer fest og farver over kvalitet. Prioriterer er nok for meget sagt. De vil nok ikke kunne få øje på kvalitet, uanset om kvalitet optræder i form af en nøgen 20 årig Marilyn Monroe i spagat ½ meter fra deres næsetip.

Det er sgu ikke ozonlag og klima, som er nogen fare mod menneskeheden. Det er kraftedeme udbredelsen af idioti med større hast end isen smelter ved polerne. Lav klimakonferencen i København om til Idiocracy konferencen og hold den på Blågårdsplads.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#33 Antlion 13 år siden

#25:

Jeg kan ikke huske instruktøren i skrivende stund, men det er et TWC-projekt, som ifølge IMDb (og andre ligeså upræcise databaser) skulle få præmiere i 2009-2010. Jeg opfattede ikke "The Magnificent Seven" som et egentlig remake, og desuden har jeg altid syntes, at det var udmærket (og klassisk) western. Men nu... ja, nu skal filmkunstens (og Kurosawa) forpestes med CGI-remakes.

Forresten, jeg troede da ellers, at du vil blive mere forarget over Rob Marshalls remake af "8½"? Der er endda også blevet offentliggjort en trailer til den:

Dertil havde jeg også regnet med (regner med), at bruce regnede Johnnie Tos remake af "Le cercle rouge", som værende en ligeså blasfemisk handling. :)

#28:

Jo! Vi kan da bare tage et aktuelt eksempel: "The Day the Earth Stood Still" - denne titel er voldtaget for livs tid.
Gravatar

#34 BN 13 år siden

#33:

Men ret skal være ret:

Gus Van Sant's remake af 'Psycho' overgik jo langt originalen.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#35 Dragon_Claw 13 år siden

#34 Sakasme kan forekomme...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#36 JTToft 13 år siden

Nu fik jeg helt lyst til at gense "Alien", så jeg har lige købt hele boksen (med 9 discs i alt).. :)

Den og "Aliens" er fantastiske. De to sidste er ikke noget at råbe hurra for.
Gravatar

#37 hey now 13 år siden

Det er satme dumt! HVIS det bliver et remake. Originalen indeholder så mange geniale scener, kan ikke forestille mig hvordan man skulle kunne lave det bedre. Tåbeligt.
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#38 ZeroSeven 13 år siden

#32 Ny fortolkning.
hvis vi tager en film som The Thing, så kan vi jo se at den var en virkelig spændende gyser. Der på mange punkter var meget forskellig fra dens original.

#33 ja, her er originalen jo stadigvæk en klar vinder. Men man er nød til at se dem som to forskellige entiteter.
Men det er jo heldigvis ikke så slemt som de utallige Bodysnatchers remakes
Gravatar

#39 filmz-Bruce 13 år siden

#32 Der er en tidsalder til forskel for de to produktioner, få kender originalen, konceptet er sci-fi, hvorfor udviklingen i teknik alene kan retfærdiggøre et remake for et moderne publikum. Men som Antlion skriver om "The Day The Earth Stood Still" ... går det GALT, så er titlen forevigt associeret med lort, istedet for kvalitet. Det er synd for originalerne.

#33 Nej en film som Cercle Rouge har jeg tværtimod forventninger til :) Det skyldes forskellige ting:

1) Johnny To har vist han har evnerne til at lave kvalitetsfilm og hans første internationale film kan være "springet" til store budgetter, hvorfor der nok bliver lagt meget arbejde i "at gøre det rigtigt". At Liam Neeson og Alain Delon er med, er ikke så dårligt.

2) Johnny To er cinefil og har stor respekt for "de originale klenodier". Hans tilgang til jobbet vil ikke være at lave en laveste fællesnævner film, for de hungrende masser af Hollywood glimmer.

3) Cercle Rouge er en ældre fransk film, som efterhånden kun meget få kender til udenfor landets grænser. En film som Alien nyder jo stadig fantastisk popularitet, selv hos et helt ungt filmpublikum, fordi dens produktion er tidløs.

4) Fucker Johnny To op, så vil jeg dog betragte ham som en idiot, fordi et remake ER og SKAL være en opgave, som skal tages alvorligt og med respekt for originalen. :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#40 BN 13 år siden

#39 - bruce:

Helt enig i, at "The Day The Earth Stood Still" titlen nu for 99% af alverdens publikum, er lig med Keanu Reeves versionen og dermed associeres med lort.


Så skulle de alligevel have valgt titlen:

"The Day His Face Stood Still"
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: