I en tid hvor computeranimerede dyrekomedier er ved at tage overhånd på alverdens biograflærreder, har der længe været stille om det tidligere annoncerede CGI-projekt om katten Rover, “Cat Tale”, med stemmer fra stjerner som Sean Astin, Angelina Jolie og Billy Idol.

Instruktøren og produceren Kevin Munroe kan i mellemtiden fortælle, at dette projekt er blevet skrottet, selv om de var nået godt ind i produktionen på filmen.

Imagi Animation Studios vælger i stedet at fokusere mere på science fiction animationsprojekter som “Gatchaman” og “Astro Boy”.

Munroe, der i øvrigt er instruktør på Imagis kommende Turtles-film, “TMNT”, kan berette, at selv om “Cat Tale” fungerede fint som en film i sig selv, skyldes filmselskabets beslutning om at trække stikket på filmen det seneste års fiaskoer med animationsfilm med talende dyr.

”Vi har allerede sat flere millioner dollars i filmen, men det var om glade, talende dyr, og vi tænke, at hvis vi sender den ud på markedet, vil den slet ikke gøre en forskel, så vi sagde derfor blot ‘næste!'” forklarer produceren Thomas K. Gray. ”Vi ønsker ikke at lave glade, snakkende dyr mere. Der er simpelthen for meget derude. Nu må det være slut!”

På rollelisten til den nu skrottede film fandt man desuden Elisha Cuthbert, R. Lee Ermey, Alan Cumming, Chazz Palminteri, Wayne Knight og Michael Richards. Filmen var en fortælling om killingen Rover, der vokser op hos en hundefamilie og beslutter at søge sine rødder i Catopolis.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 filmz-Narniabæver 17 år siden

Ind med happy animals! :-)
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#12 PredatorX 17 år siden

Ja Incredibles 2 ville bestemt ikke være af vejen. Jeg så også gerne den Toy Story 3 blive announced. Samt en Monsters Inc 2:-) Vil gerne se mere til Sully og Mike!
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#13 moulder666 17 år siden

En talende kat - hvilket potentiale! Hvordan KUNNE de dog droppe den ide?

/sarcasm

Kill 'em all, says I! :P
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#14 Hal60 17 år siden

Ih altså, de kan da ikke aflive de små, søde, nussede.... bwaaah!

Ja, kom med en forsættelse til The Incredibles... Den var alt for grineren. Toy Story 3 ville heller ikke være helt så ringe.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#15 Bohemian 17 år siden

Hva med en fortsættelse til Fritz the cat ; )
Free in serenity.
Gravatar

#16 filmz-Narniabæver 17 år siden

Kom med en fortsættelse til Lille Kylling og Helt Vildt!
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#17 MikkelHJ 17 år siden

Deres beslutning om at aflive Cat Tale skulle vel aldrig have noget at gøre med [url=

Den slags kunne skade filmens indtjening.
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.

Skriv ny kommentar: