I en tid hvor computeranimerede dyrekomedier er ved at tage overhånd på alverdens biograflærreder, har der længe været stille om det tidligere annoncerede CGI-projekt om katten Rover, “Cat Tale”, med stemmer fra stjerner som Sean Astin, Angelina Jolie og Billy Idol.

Instruktøren og produceren Kevin Munroe kan i mellemtiden fortælle, at dette projekt er blevet skrottet, selv om de var nået godt ind i produktionen på filmen.

Imagi Animation Studios vælger i stedet at fokusere mere på science fiction animationsprojekter som “Gatchaman” og “Astro Boy”.

Munroe, der i øvrigt er instruktør på Imagis kommende Turtles-film, “TMNT”, kan berette, at selv om “Cat Tale” fungerede fint som en film i sig selv, skyldes filmselskabets beslutning om at trække stikket på filmen det seneste års fiaskoer med animationsfilm med talende dyr.

”Vi har allerede sat flere millioner dollars i filmen, men det var om glade, talende dyr, og vi tænke, at hvis vi sender den ud på markedet, vil den slet ikke gøre en forskel, så vi sagde derfor blot ‘næste!'” forklarer produceren Thomas K. Gray. ”Vi ønsker ikke at lave glade, snakkende dyr mere. Der er simpelthen for meget derude. Nu må det være slut!”

På rollelisten til den nu skrottede film fandt man desuden Elisha Cuthbert, R. Lee Ermey, Alan Cumming, Chazz Palminteri, Wayne Knight og Michael Richards. Filmen var en fortælling om killingen Rover, der vokser op hos en hundefamilie og beslutter at søge sine rødder i Catopolis.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 rockysds 17 år siden

Ikke noget jeg vil græde snot over...
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#2 PredatorX 17 år siden

Det var dog en ualmindelig god beslutning:-)
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 filmz-XeoN 17 år siden

Utroligt veltænkt! Har det på præcis samme måde. Lærredet bliver simpelthen invaderet af animationsfilm med talende dyr. Og det er langt fra de fleste der får succes.
I might be skizofrenic, but i´m also Jesus.
Gravatar

#4 mr gaijin 17 år siden

Yes!
"Vi ønsker ikke at lave glade, snakkende dyr mere. Der er simpelthen for meget derude. Nu må det være slut!"


Afliv dem alle! Død over glade, snakkende dyr! A small step for the termination of a CGI animal-flick. A big step for the termination of CGI talking animal-kind! Giv os noget astroboy :)
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 filmz-Narniabæver 17 år siden

Jeg havde ventet på Cat Tale i næsten to år, efter at jeg havde set traileren på en eller anden hjemmeside.
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#6 filmz-t89 17 år siden

Måske en okay beslutning. Selvom jeg tror det kunne være blevet en udmærket film.

Historien lydder lidt som HCA´s Den Grimme Ælling, bare med hunde og katte.

Kunne have blevet en god film, men jeg kan sagtens leve uden.
Gravatar

#7 elwood 17 år siden

Ud med happy animals, næhh lad os se animations film med dyr der har problemer.

Pingvinger på afvænning f.eks. 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 Hitman Zeus 17 år siden

De laver "Gatchaman"?!

Gatchaman Trailer
"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
Gravatar

#9 nygaardpetersen 17 år siden

Tilsydeladende har de jo brugt en masse millioner på projektet allerede og har hyret en lange række kendte stjerner (som nok alligevel skal have et honorar). Så for mig virker det som en lidt mærkelig beslutning. Det er heller ikke mig bekendt at sidste års animationsfilm med talende dyr skulle være fiaskoer. Synes måske at producenten virker lidt bagklog med hans udtalelse.
Gravatar

#10 filmz-Bruce 17 år siden

Det var sgu en god beslutning! Et pludselig indfald af IQ i Hollywood! Kan dette være begyndelsen af slutningen, eller er det slutningen på begyndelsen?

Bring on The Incredibles 2 og The Fabulous Freak Brothers og begrav så de søde dansende dyr i nogle år, måske i Tjernobyl.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: