Pæne anmeldelser og over 700.000 solgte biogafbilletter bare i Danmark gjorde “Kvinden i buret” til en kæmpe succes. Nu har efterfølgeren, “Fasandræberne”, premiere, men anmelderne er ikke begejstrede.

Se også: ”Fasandræberne”-instruktør: Den her scene kan jeg ikke lide

”Det er svært med krimier, hvor man meget hurtigt reelt får at vide, hvem der har begået hvilke forbrydelser, og hvor det spændende består i, hvordan og hvornår heltene monstro får skovlen under skurkene. Skal det fungere, skal personerne være mere fascinerende end i ‘Fasandræberne’,” skriver Kim Skotte fra Politiken, som giver tre stjerner.

Jacob Ørsted fra Ekstra Bladet lander også på tre stjerner: ”Fint som tidsrøver og kan snildt konkurrere med de mange glitrende underholdningstilbud fra Hollywood og omegn. Hverken mere eller mindre. Den tekniske udførelse og finishen fejler i hvert fald intet.”

Filmz’ egen Morten Vejlgaard Just stemmer i og giver også tre stjerner. ”I ‘Fasandræberne’ er der nemlig ingen plads til tvivl. Alt er overtydeligt, og mordets butler afsløres allerede efter få minutter,” skriver Just.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Kviesgaard 9 år siden

Havde det lidt på fornemmelsen, at filmen nok ikke var helt så spændende, som traileren gav udtryk for. Især efter at have læst anmeldelsen på Filmz. Tror jeg springer den her film over og gemmer pengene til næste uge.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Nicki52 9 år siden

Jeg blev faktisk imponeret over de fik alt det jeg havde forstillet mig fra bogen med i filmen. Faktisk var jeg ligeglad hvad de ændrede, for det var ikke særlig vigtigt.
Hold op, den er god. Hørte også mange diskutterede den. Der var stemningen også positiv. Etteren var røvdårlig, de skippede meget af det spændende og bedste fra bogen. De havde nærmest slagtet den, cuttet i personligheder for at gøre den korte, skar ekstremt ned på efterforskningen. Det er jo sateme belejligt de får mest af der information fra et gammel avis udklip. Det gør det ikke ligefrem spændende. De slagtede og cuttede vigtige karaktere fra bogen.
Jeg forstod slet ikke de havde gerningsmandens mor med når de har gjort hende så ligegyldig. Hun er så modbydelig i bogen og i filmen var hun bare en gammel dame, der vil beskytte hendes søn.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: