Marvels film bliver altid store. Kæmpe store. Den første “Iron Man”-film indtjente 98 millioner dollars i sin åbningsweekend – “The Avengers” skød forbi 200 millioner dollars, da den åbnede. Og det, man næsten helt sikkert ved, er, at de aldrig åbner for mindre end 60 millioner dollars på det nordamerikanske hjemmemarked. Lige indtil “Ant-Man”.

Se også: De første reaktioner hylder post-credit-scenerne i “Ant-Man”

Den seneste film fra Marvel Studios åbnede nemlig ‘kun’ for 58 millioner dollars i Nordamerika i denne weekend, hvilket betyder, at kun “The Incredible Hulk” fra Marvel Cinematic Universe har åbnet dårligere med sine 55 millioner dollars.

Box Office-analytikeren Jeff Bock siger om den skuffende åbning for “Ant-Man”:

”Medierne forventer meget, måske for meget, af filmene fra Marvel. Det her er ikke en B-liste-karakter. Det er næsten ikke engang en C-liste. Det er en tegneserie, som næsten ingen samlede på,” forklarer Bock til Variety.

“Ant-Man” får dansk premiere den 22. juli i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (45)
Gravatar

#21 Silver666 4 år siden

'Medierne forventer meget, måske for meget, af filmene fra Marvel. Det her er ikke en B-liste-karakter. Det er næsten ikke engang en C-liste. Det er en tegneserie, som næsten ingen samlede på," forklarer Bock til Variety.'

nemlig også ser den dårlig ud
Gravatar

#22 ccbm 4 år siden

Ant-Man lavede knap 3 millioner under hvad Marvel forventede. Den estimerede åbning lå på 60 millioner. Det er ikke hvad man kan kalde et flop. Det er en af de billigeste Marvel film, 120 millioner budget som den har indspillet verden over når Mandag er talt med.
Og som flere har skrevet så er det en C-Liste superhelte film som 99/100 (hvertfald) ikke kendte inden Marvel begyndte deres MCU.
Gode anmeldelser, forholdsvis lav konkurrence næste weekend (medmindre Adam Sandlers næste cash-grab fortryller Amerika) står Ant-Man til en stærk anden weekend.
Gravatar

#23 filmzkim 4 år siden

#22
Præcis!
Gravatar

#24 Driver 4 år siden

Det er ellers en ret god film.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#25 Business Monkey 4 år siden

58 millioner på åbningsweekenden i USA er ikke skuffende for en større Hollywood film - slet ikke når man medtænker konteksten filmen kommer ud af: 1) Et ukendt oprindeligt materiale, 2) en "mindre" hovedrolleindehaver (Paul Rudd laver normalt komedier, som ikke topper salgslisterne) og 3) et "kontroversielt" valg af historie i filmen for den skare af nørder, som faktisk kender til tegneserien, og 4) utallige mange faktorer endnu, som jeg ikke orker at liste yderligere op.

Mindre subjektive beskrivelser tak?
Gravatar

#26 cnr 4 år siden

Var inde og se den i går aftes og mener absolut den holder. På mange måder minder den om Guardians, med sin skæve humor og selvironi og Paul Rudd gør det godt i hovedrollen med fin opbakning af Michael Peña, der stjæler alle scener han er med i. 5 ud af 6 herfra
Gravatar

#27 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#25 Men for en Marvel-film er det, som det også beskrives i den linkede original-historie: "The film’s $58 million debut would have been a strong start for nearly any other company, but for Marvel, which has fielded a dizzying number of blockbusters, it is something of a disappointment."
Gravatar

#28 Geekalot 4 år siden

#26 ja man burde nok tage ind og se den, men tror ikke der er tid til det :/ var godt nok også skuffet over mig selv da jeg så GoG første gang, at jeg ikke så den i biffen, syntes det var den bedste film i 2014 :)
Gravatar

#29 Elvira39 4 år siden

Vi kan se den sammen Gokalot ;-)
Gravatar

#30 Geekalot 4 år siden

#29 tror ikke du bor lige i nærheden af Thsited :)

Skriv ny kommentar: