IFC Films har købt de amerikanske distributionsrettigheder til Lars von Triers “Antichrist”, og selskabet har udtalt, at den version, der vil blive udsendt i biograferne i USA, vil være den samme som den, der blev vist i Cannes og Danmark.

IFC har taget beslutningen om at fremvise den stærkt omdiskuterede originalversion, selvom Zentropa havde åbnet for muligheden for, at en censureret udgave af filmen uden de mest kontroversielle scener kunne udgives i USA, hvis de amerikanske distributionsselskaber skulle ønske det.

IFC har parallelt med købet af “Antichrist” sikret sig fremvisningsretten til Ken Loach’ nye fodboldfilm “Looking for Eric”, der ligeledes er med i kampen om de Gyldne Palmer ved Cannes-festivalen, men som ikke har nydt samme mediedækning som Triers seneste film.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 PredatorX 13 år siden

Det lyder da positivt :-D

thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#2 mr.ringgaard 13 år siden

Hehe. Jeg glæder mig til at se overskrifterne derovrefra når samtlige censur grupper og mere eller mindre konservative nisser får hjertestop af ophidselse :)
Gravatar

#3 Skeloboy 13 år siden

Ucensureret...for dælen, det havde jeg ikke troet...også England har købt den ucensureret, mens Tyskland har købt "den katolske".

Det skal nok skabe furore i USA
Gravatar

#4 BN 13 år siden

IFC har parallelt med købet af "Antichrist" sikret sig fremvisningsretten til Ken Loach' nye fodboldfilm "Looking for Eric", der ligeledes er med i kampen om de Gyldne Palmer ved Cannes-festivalen, men som ikke har nydt samme mediedækning som Triers seneste film.


Ken Loach burde nok have inkluderet en scene, hvor en foldboldspiller får
testiklerne mast til blod af en fodboldstøvle med pigge på, og vist en fodboldspiller, der klippede penis af på en fodbolddommer, i vrede over at have fået det røde kort af ham.
Så havde mediedækningen været større.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#5 thomas040 13 år siden

Hvordan fanden vil de få den vist i USA. Der er jo INGEN biografer som vil vise NC-17 film.....
Failure is a zero out.
Gravatar

#6 Queequeg 13 år siden

USA har både købt den protestantiske og Katolske.
Gravatar

#7 Thomsen 13 år siden

#5 - ... ingen mainstream-biografer vel og mærke. Men IFC er næppe så dumme at forsøge at sætte den op i en af de store multiplex-kæder. Formentligt kommer den kun op som kunstfilm i storbyernes arthouse-biografer, hvor rating ikke er det samme problem.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#8 Highland Park 13 år siden

Meget glædelig nyhed! En sejr for Trier og kunsten. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9 myshkin 13 år siden

#6

lol.. den "protestantiske" og den "katolske"... er det virkelig navne som Zentropa har givet dem eller er det nogen du har fundet på? Katolske kan jeg forstå, at man er "katolsk" betyder gerne at man er konservativ, men protestantisk?? :)
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#10 Queequeg 13 år siden

#9 Ja, det er zentropa der har fundet på det. :-)

Skriv ny kommentar: