Arnold Schwarzenegger talte for nylig med avisen Los Angeles Times, hvor han fortalte lidt om sin mulige optræden i McGs “Terminator Salvation” – hvor det endnu ikke er sikkert, at Governatoren vil kunne ses.

”Jeg gjorde det klart, at jeg ikke havde tid til at lave filmen. Jeg sagde, at jeg ville være villig til at være med i filmen, hvis de kunne få teknologien på plads, så det arbejder de på lige nu.”

Arnold Schwarzenegger har angiveligt ikke lavet nogen optagelser til filmen – i stedet vil studiet bruge gamle klip af Arnold fra den første “Terminator” fra 1984 og digitalt inkorporere dem på en ny skuespiller – Roland Kickinger – i den nye film.

Schwarzenegger nævnte også muligheden for, at han måske kunne være at finde i mere end blot cameos i fremtidige film i franchisen, når han er færdig med politik: “Jeg synes, det er cool, at franchisen fortsætter – i tilfælde af at jeg vil lave skuespil igen, når jeg er færdig her.”

Samtidig afslørede han, hvordan hans dræberrobot vil blive præsenteret i “Terminator Salvation”, hvis cameoen bliver til noget. Klik på spoiler-tagget for at læse mere.

Schwarzenegger fortalte, at han vil kunne ses i en kort scene, hvor John Connor møder ham, som en “fremtidens Terminator”.

“Terminator Salvation” får dansk premiere 4. juni.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Skeloboy 11 år siden

Hmm...hvorfor skal de have Arnolds tilladelse til at bruge ham digitalt?
Gravatar

#2 David Munch 11 år siden

#1 Fordi manden har rettighederne på sig selv?
Gravatar

#3 ducktorwho 11 år siden

#1 - Fordi der eksisterer et bette fænomen kaldet 'overenskomster', der forhandles af en fagforening, for at arbejderen ikke bliver bollet bagi.

Skriv ny kommentar: