I 2006 kunne man atter opleve den ikoniske tegneseriefigur Superman vende tilbage til det store lærred i Bryan Singers “Superman Returns”, efter at Kryptons sidste søn havde været fraværende i cinematiske eventyr i næsten 20 år.

Efter flere års planlægning er der snart ved at blive sat gang i opfølgeren til “Superman Returns” – en fortsættelse, der i en periode var et tvivlsomt filmprojekt, da den kappeklædte superhelts tilbagevenden ikke var så stor en succes, som filmselskabet havde satset på. Der er dog stor sandsynlighed for, at den nye “Superman”-film langt hurtigere vil blive en realitet, end det var tilfældet med Manden af Ståls seneste biografeskapade.

Men hvorfor skulle der – nu hvor tegneseriefilmatiseringer er i højsædet – gå så lang tid, før vi atter kunne opleve den blåtklædte superhelt flyve over lærrederne i “Superman Returns”?

Find svaret, og læs mere om de forskellige “Superman”-projekter, der aldrig så dagens lys, i første del af artikelserien Før Superman vendte tilbage.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 ducktorwho 13 år siden

Skeloboy (2) skrev:
Men savner de gode gamle tegneserier, så dem på DVD i Stereo Studio.......tegneserier på DVD?!
Gravatar

#12 Michael Andersen 13 år siden

Tegnefilm skulle der nok have stået :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#13 enfilmnørd 13 år siden

eller animationsserie
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#14 Twister 13 år siden

Jeg tror det ender med en fortsættelse til Superman Returns. Den reboot "triologi" der har været snakket en del om (superman sendes til jorden - Superman er det sidste levende væsen på jorden) lyder virkelig som en mega fed ide. Tror dog ikke den bliver realiseret. Håber på at Superman: The man of steel bliver den superheltefilm som superman vitterligt fortjener.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang

Skriv ny kommentar: