Avatar” har for alvor gjort 3D populært i Hollywood, og bl.a. vil den nye udgave af “Spider-Man” blive lavet i tre dimensioner.

I den forbindelse fortæller “Avatar”-produceren John Landau, at James Cameron har mødtes med “Spider-Man”-instruktøren Marc Webb for at diskutere udfordringerne i at optage filmen i 3D.

Landau fortæller, at de gerne vil hjælpe filmskabere, der ønsker at lave deres film i 3D fra starten af. Dog synes han ikke om den nye og billigere trend med at konvertere film, der er optaget i 2D, til 3D.

”‘Clash of the Titans’ bliver udsendt i 3D. De konverterer den hurtigt til 3D. Det er jeg ikke tilhænger af. Hvis du vil lave en 3D-film, så optag den i 3D,” siger Landau.

Den nye “Spider-Man”-reboot vil svinge ind i biograferne 3. juli 2012.

Klik her for at læse flere nyheder om den nye “Spider-Man”.Vis kommentarer (42)
Gravatar

#1 Geekalot 13 år siden

Bare der kommer en normal version af den, tror jeg der er mange der også bliver glade :)
Gravatar

#2 quack 13 år siden

Enig !
Gravatar

#3 Eat this 13 år siden

Jeg er meget træt af 3D nyheder

3D = Dum, Dark and Distracting.
Gravatar

#4 Lars.dk 13 år siden

Det 3D gøjl fylder alt for meget, hvad med at lave gode film i stedet for. Folk tror jo nærmest at fordi det er i 3D så det verdens bedste film. Prøv at se Avatar jo det da fancy og smart men selve film er jo ikke det vilde.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#5 Nikmi 13 år siden

tsk tsk.. Avatar var en god opblevelse i 3D men generelt synes jeg ikke om den her 3D trend. 3D oplevelsen i film er en der skal *passe til* den passede rigtig godt til Avatar pga de storslående CGI effekter. Men i Normale film som Spider man kan jeg slet ikke se det som en god ting på nogen som helst måde.
Gravatar

#6 Kviesgaard 13 år siden

#5

Heller ikke hvis du tager sekvensen, hvor han svinger gennem Brooklyn Bridge (eller hvad det nu var for en bro) i den første Spiderman, og lavede det i 3D?

Efter min opfattelse ville 3D virkelige kunne fremhæve nogle ting ved Spiderman, når han tager sine berømte svingture gennem New York.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#7 filmz-loke76 13 år siden

Efter at have set Avatar ser jeg gerne alle action/Sci-fi/adventure film mm komme med en 3D udgave. Mere af det tak
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#8 Lizard 13 år siden

Avatar Avatar Avatar Avatar Avatar Avatar Avatar.. godt så. stop.
Gravatar

#9 filmz-Bruce 13 år siden

Så længe alt udkommer i 2D, så må der gerne komme 7D for min skyld.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 Nikmi 13 år siden


#6 Problemet er bare at der er ganske få scener i en film som spiderman der virkelig ville blive bedre af at være i 3D. Og jeg ved ikke hvor begejstret jeg er for at se en film i 3D hvor 70% af filmen måske ikke er særlig velegnet / har nogen grund til at være i 3D for at se de sidste 30% som er velegnet til det. Film som Spiderman har meget stille og roligt plot hvor der ikke sker så meget og i den slags scener virker 3D ikke rigtig i min mening. 3D virkede godt i Avatar fordi der var mange visuelt imponerende scener og plottet var forholdsvist simpelt så der var ikke en masse "Face to face lets discuss world peace" øjeblikke.

Skriv ny kommentar: