I weekenden skabte Filmmagasinet Ekko overskrifter, da det kunne bringe en historie om, at Martin Scorsese og Lars von Trier angiveligt skulle samarbejde om en genindspilning af klassikeren “Taxi Driver”.

På daværende tidspunkt udtalte Zentropa-chefen Peter Aalbæk Jensen kryptisk, at ”Vi melder noget ud, når vi har noget at melde ud.”

Efterfølgende har han dog haft travlt med at afvise rygterne – også nu, hvor de større udenlandske medier har konfronteret ham med historien.

Til branchemagasinet Screen International udtaler Peter Aalbæk Jensen: ”Jeg har set historien i det danske filmmagasin, og det, der står, er ikke sandt.”

Peter Aalbæk bekræfter, at Lars von Trier og Martin Scorsese har mødtes på Berlin Filmfestivalen, men siger, at rygterne om, at von Trier vil lave en ny “Taxi Driver” er noget ”sludder.”

Se også: Ny “Taxi Driver” på vej fra Scorsese og Lars von Trier? [OPDATERET]
.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Twister 14 år siden

Lød nu heller ikke videre realistisk til at begynde med!
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#2 hurin 14 år siden

Her er eller en ide til et afgangsproject. Hvordan ville Taxi Driver se ud, hvis Trier have lavet den?
Zardoz has spoken
Gravatar

#3 Geekalot 14 år siden

hehe spørgsmålet er så, har man lyst til at vide det ? :D
Gravatar

#4 filmz-Martychris 14 år siden

Hehe! Et rum uden kulisser, en masse kridt tegninger på gulvet, et træ i midten, et par klokker i loftet og Deniro der render rundt og råber "lille bror - are U talking to me?"
"You can call me Dennis!"
Gravatar

#5 ducktorwho 14 år siden

Jeg kan også skabe overskrifter ved at skrive artikler fyldt med løgn og spørgsmålstegn ;-)
Gravatar

#6 Jach 14 år siden

Hvorfor afviste han det ikke med det samme i stedet for at sige "Vi melder noget ud, når vi har noget at melde ud"?? Dog kan denne sætning betragtes som en afvisning kan også være at nogle har haft fat i ham og sagt det skulle holdes hemmeligt hvorefter han så er begyndt at afvise det...

#1: Ja jeg er enig det lød ikke realistisk men synes faktisk Ålens reaktion på det virker som om der muligvis er noget selvom jeg stadigvæk synes det lyder underligt men Danmark har dog fået mere og mere omtale i filmverden.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: