Kampscenen imellem Captain Marvel og Thanos blev tilføjet helt til sidst – årsagen var Brie Larsons præstation.

Hun spiller en afgørende rolle i “Avengers: Endgame”. Først redder hun Tony Stark og Nebula, inden hun vender det afsluttende slag om Jorden ved at destruere Thanos’ rumskib.

Undervejs valgte Russo-brødrene dog at skrue endnu mere op for skærmtiden til Brie Larsons MCU-heltinde, Carol Danvers. Det afslører “Endgame”-klipper Jeff Ford:

”Captain Marvels ankomst, hvor hun flyver igennem skibet, var i manuskriptet hele tiden. Det vidste vi, at hun skulle gøre, men det, vi tilføjede – mest på grund af hvor meget vi elskede det, som Brie [Larson] gjorde med karakteren – var hendes kamp imod Thanos, før han slår hende tilbage. Anthony [Russo] fandt på den fremragende idé – det var et reshoot helt til slut,” siger Jeff Ford til Slashfilm.

Samlet set blev det til 15 minutters skærmtid i “Avengers: Endgame” for Captain Marvel, hvilket dog blev overgået af 10 andre MCU-helte.

Læs også ‘“Avengers: Endgame”-oversigt: Så meget skærmtid har de enkelte Marvel-helte‘.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Det var et uheldigt Mary Sue øjeblik.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Warbeard 2 år siden

Som kompetente filmmagere har de enten mistet forstanden, eller også, og det er nok mere sansynligt, har de fået besked på at danse efter Disney's pibe. Det må være hårdt at lyve om noget så ringe, men man ligger som man har redt, og jeg er skuffet.
Gravatar

#3 SublimeKen 2 år siden

De skal passe på med ikke at gøre hende Superman-kedelig. Mange mener allerede hun var det i Endgame, og havde da også set hende lidt svagere i den film. Forhåbentlig præsenterer de hendes svaghed i den næste film. En superhelt uden en svaghed er bare ikke interessant.

Med rettighederne til X-Men tilbage, kunne det faktisk være fedt hvis Rogue ender med at stjæle hendes superkræfter, så Captain Marvel ender i koma (Ligesom i tegneserierne) og er fanget i Rogues sind. Det skal selvfølgelig ikke være ideen til næste film, da mutanter skal have en ordentlig introduktion til universet først, men vil dog gerne se hele den historie udspille sig på filmlærredet på et tidspunkt. Det er en af de mere interessante Captain Marvel (Eller rettere sagt Ms. Marvel, det var dog stadig Carol Danvers) historier, da Carol Danvers opfører sig lidt som den onde mens hun er fanget i Rogues sind (Eller rettere sagt en mental skygge af hende er fanget)
Gravatar

#4 Geekalot 2 år siden

Men hun er jo netop Marvel's svar på Superman. Så kan stadig ikke se hvad det er i piver over. Hun er sej, åbenbart lidt for meget til nogle..
Gravatar

#5 MartinEH 2 år siden

Jeg mener nu, at det fungerede meget godt. Ud fra den opbygning, der var til hendes indtræden i MCU, så vil jeg mene, at det er fornuftigt, at de tilføjede mere med hende.
Gravatar

#6 Reborn Sith 2 år siden

#1 Jeg synes at det var pisse fedt.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#7 SublimeKen 2 år siden

#4

Marvels svar på Superman hedder Hyperion. Hun er bestemt ikke Superman og hun har skam sine svagheder, som netop gør hende mere interessant som karakter. De måtte meget gerne have vist nogle af dem i Endgame imo. Thanos er som regel hende overlegen i tegneserierne. Men med det sagt gør det mig ikke noget at de venter med at vise hendes svagheder til næste film, så længe de rent faktisk viser dem. Hun er bestemt ikke Superman kedelig i tegneserierne, så det ærgrer mig bestemt lidt at de har gjort hende Superman kedelig i filmene. Har intet at gøre med at hun ikke skal være sej. En sej karakter er en der overkommer udfordringer på trods af sine svagheder. En sej karakter er ikke en person der nærmest er uovervindelig. Det er bare kedeligt og dårlig skrevet karakterarbejde.
Gravatar

#8 SublimeKen 2 år siden

Og jeg tilslutter mig folk her som synes, at hendes introscene hvor hun smadrer Thanos skib var fedt. Det var en fed scene. Problemet var bare lidt at det etablerede hende som nærmest uovervindelig og fjernede stort set al spænding i scener der inkluderede hende efterfølgende.
Gravatar

#9 SublimeKen 2 år siden

For hurtigt at nævne et par svagheder, så er udtømning af hendes energi fx en vigtig en. Hun har brug for at oplade efter at have brugt en stor del af hendes energi, og dette kunne de nemt have vist efter hun ødelagde Thanos skib. En anden svaghed er at hun nærmest er magteløs overfor magi, hvilket er derfor der er udbredt enighed om at Doctor Strange fx ville kunne vinde over hende til hver en tid. Selvom det sikkert aldrig ville blive aktuelt lige med Doctor Strange, så ville Ebony Maw fx have været en perfekt kandidat til at kæmpe mod hende. Det skete så desværre aldrig, og vil aldrig ske nu siden han døde med resten af Thanos hær.
Gravatar

#10 HighFlyer15 2 år siden

Det var et utroligt dejligt "JA TAK" øjeblik da hun fik en knytnæve til ansigtet.

Skriv ny kommentar: