Jeremy Renner havde en aftale med Marvel om en solofilm – blev droppet til fordel for MCU-serie.

Sidste år begyndte Marvel Studios at lægge planer for de fremtidige MCU-serier på Disney Plus – heriblandt “The Falcon and the Winter Soldier”, “WandaVision” og “Loki”.

MCU-chef Kevin Feige havde dog også en fjerde idé til en serie til Disney+, men han var nervøs for reaktionen hos MCU-stjernen Jeremy Renner, der spiller Clint Barton/Hawkeye.

Kevin Feige forklarer nu, at Marvel på det tidspunkt havde aftalt en solofilm i MCU med Hawkeye-skuespilleren, men at man ville skrotte den idé igen.

Til gengæld ville man tilbyde Renner en central rolle i MCU-serien “Hawkeye”, hvor Clint Barton skal give Hawkeye-identiteten videre til Kate Bishop.

Heldigvis tog Renner skiftet fra film til serie pænt, fortæller Feige til Bloomberg.

Læs også ‘MCU-stjerne beskyldes for at tage kokain med mindreårig – Marvel overvejer “Hawkeye”‘.

“Hawkeye” får premiere i efteråret 2021.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 KasperBS 3 år siden

-
Gravatar

#2 Gorman 3 år siden

aj hvor heldigt, når nu Renner pt. er i PR stormvejr :)

Men har også altid syntes, at det var for kedeligt med en serie baseret alene på Hawkeye karakteren, så ingen tårer herfra
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

de har jo sikkert solgt den ret godt til ham, det virker jo også til at de går allin på at give deres serier, film kvalitet, så kan nu godt forstå han stadig er meget godt tilfreds :)
Gravatar

#4 kblood 3 år siden

Serie er da også gerne bedre end en film... kommer da an på hvordan det bliver udført, men en serie har jo gerne mulighed for at være længere og fortælle en lidt dybere historie. Så må man bare håbe at indholdet bliver godt og ikke bare er fyld.... og specielt at det forhåbentlig ikke bare er fyld for at tjekke nogle bokse af som man har set med så meget andet for tiden.
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 det er et meget, seere med fokus på historie fortællings agtigt synspunkt, han har nok et relativt anderledes synspunkt når det er hans job og karrierer :)

Skriv ny kommentar: