I et nyligt interview med Avi Arad fra Marvel Studios fortæller produceren om den kommende “Captain America”, der er en del af Marvels aftale med Paramount hvor Marvel laver filmen og Paramount distribuerer.

Arad udtaler at: ”Uden at afsløre alt for meget, er der selvfølgelig lidt om hans skabelse, hvorefter vi kommer ind i vores verden. Det der gør Captain America sådan en overbevisende karakter er at han giver en muligheden for at dømme vores historie, så man kan se hvor han kom fra, og hvad han stod for.”

Arad fortsætter: ”En af de ting filmen forholder sig til, er hvad der skete for 60 år siden. Hvilken verden var bedst? For tres år siden eller nu? Fortalt indenfor et, selvfølgelig, skidegodt plot med alt hvad man forventer fra en superheltefilm.”

Manuskriptet er i øjeblikket under udarbejdelse, men der er dog intet pres på, da Arad mener de først vil lave filmen til udgivelse i 2009. Dog har Arad en instruktør i tankerne til filmen, som han ikke vil afsløre endnu.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 NightHawk 17 år siden

Lyder sgu meget interessant. Så ku det måske være, at man endelig får en film version, af "Captain America" der gir karakteren mere kredit end de rædselfulde tv-film fra 1979 og den absurd ringe udgave fra 1991.

Lige et par skræmme-billeder til folk der ikke har set dem fra 79 og den fra 91 :

http://xoomer.virgilio.it/amasoni2002/shl/marvel/c...

http://xoomer.virgilio.it/amasoni2002/shl/marvel/c...

http://xoomer.virgilio.it/amasoni2002/shl/marvel/c...

Det lyder umidelbart som om den nye film kommer til at foregå i nutiden. Ville det ikke være lidt for meget åbenlyst propaganda, hvis Captain America, sku nedkæmpe terrorister fra mellemøsten. Syntes mere det ku blive interessant, at se "Captain America", som man husker ham bedst, nemlig kæmpende imod psykopatiske nazister, og hans ærkefjende Red Skull under WW2.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#2 filmz-rupert giles 17 år siden

Jeg ved nu ikke om jeg "bedst husker" Captain America fra hans tid i 2. Verdenskrig. Jeg synes netop, at det interessante ved figuren er, at han er taget ud af sin tid og skal tilvænne sig moderne tider. Hans værdier er gammeldags, og han er en rigtig helt af den klassiske skuffe. At han så også bliver en leder for nutidens superhelte er også interessant.

Men der er sikkert mange måder at bøffe i den her film på. Jeg håber virkelig, at den bliver god, da den har meget potentiale. Men efter Dare-devil, Punisher og Fantastic Four har jeg lidt mistet troen på Avi Arad og hans entusiasme.

Og jeg håber heller ikke, at Cap skal kæmpe mod terrorister fra Mellemøsten :-) Det ville sgu være for tykt. De skulle hellere lade ham være oppe imod Hydra eller AIM eller hvad ved jeg...
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#3 filmz-Kadann 17 år siden

Der skal godt nok meget til for at jeg skal se den film. Captain America er en af de superhelt jeg bare ikke kan klare.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 Clint 17 år siden

Tror den bliver dårlig. Man kan umuligt lave en film med en der skal have sådan et kostüme på og et skjold i hånden, som skal rende rundt nutiden og lege superhelt. Så passer de fleste andre superhelte bedre ind.
Gravatar

#5 NightHawk 17 år siden

Nu er mit italienske ikke specielt godt, for at sige det mildt, men jeg går ud fra, at det kun er midlertidigt linkene ikke virker. Da jeg skrev mit indlæg virkede de nu fint nok. Håber da de kommer op igen, for de "Captain America" billeder, var nu ret sjove på den kiksede facon. :)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#6 maniac 17 år siden

Linkene virker fint, de skal blot copy/pastes op i adresselinien...
Men lad os om de virker på denne måde:
Captain America I
Captain America II Death Too Soon
Captain America '91
"America - Fuck Yeah! Comin' round to save the motherfuckin' day again!"
Gravatar

#7 NightHawk 17 år siden

# 6

Ja, det var en bedre og hurtigere vej. Thanks :)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."

#8 17 år siden

#4: Det er da smart, så kan han jo lige tage 5 min. på skjoldet, hvi han bliver træt af at uddele stryg.

#6: Hæ, jeg husker '91 udgaven. Av av av, den er lige så dårlig som Fantomet-filmen.

Jeg husker specielt en corny scene, hvor kaptajnen flygter ud over en mark i fuldt firspring fra nogle totalt firser-agtige skurke i ens sorte heldragter med ens sorte styrthjelme og på ens sorte offroadere. Det var den lede. Men ham med det røde kranium var totalt chefen.

Skriv ny kommentar: