Den ærke-amerikanske helt Captain America har vist sig ikke blot at være populær uden for USA’s grænser, når det kommer til film, men endda et større hit end i sit hjemland.

Se også: Marvel bekræfter “Thor”- og “Captain America”-efterfølgere.

Dette kommer som noget af et chok for Marvel, der i sin tid var bekymrede over, om “Captain America: The First Avenger” ville være alt for patriotisk for et udenlandsk publikum. Derfor blev filmen også tilbudt under titlen “The First Avenger”, hvilket den blev udsendt som i Rusland, Sydkorea og Ukraine.

Efter “Captain America: The First Avenger” har haft premiere i Kina, har filmens internationale boxoffice dog nu rent faktisk overgået den amerikanske med et par millioner dollars.

Den amerikanske helts succes uden for Guds eget land kommer i hælene på succesen af “G.I. Joe – The Rise of Cobra” fra 2009, der overraskede ved at indbringe omtrent det samme på nationalt og internationalt plan.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 the_paki_don 12 år siden

Interessant og imponerende, hvis man skal tage Marvels bekymringer seriøst.
Hvis biografgængere alligevel bare fokuserede på, at det skulle være en underholdende actionfilm, så har det været ligegyldigt, om der har været amerikanske undertoner eller ej. For det er der jo alligevel i nærmest alle amerikanske actionfilm, hvor heltene dyrker "The American Way".

G.I. Joe "snød" jo også lidt ved at have et internationalt cast, dog ikke så internationalt som Fast Five holdet, men fremstod derfor ikke så amerikansk, som Captain America gør.
Gravatar

#2 Gridlock 12 år siden

En film kan ha stærke kommunistiske undertoner og alt muligt andet det er jeg fuldkommen ligeglad med, så længe den gør det med måde.
Hvad jeg mest af alt tænker på er, er filmen noget værd ødelægger de undertoner filmen på nogen måde?

Ved Captain Amerika er svaret nej.
Det kan godt være Captain Amerika er stærkt amerikansk i sine undertoner, men det ændre ikke ved at filmen er god historien og skuespillet og de individuelle karakter holder hele vejen igennem.

Ser sku ud til at Marvel har fat i den lange ende her de ser ud til og være rimelig succesfulde med det meste af det de laver hvor deres modpart DC kun har succes med Superman og Batman alt andet falder fuldkommen til jorden
Gravatar

#3 maniac 12 år siden

Gridlock (2) skrev:
Ser sku ud til at Marvel har fat i den lange ende her de ser ud til og være rimelig succesfulde med det meste af det de laver hvor deres modpart DC kun har succes med Superman og Batman alt andet falder fuldkommen til jorden


Så er den rettet ;) Men det kan være det ændrer sig med Zack Snyders udgave
Gravatar

#4 Mister Marvel 12 år siden

jeg glæder mig extremt meget til captain america, har gode forventninger til den.....
så lige thor her fornyeligt, den er fantastisk , fordi den forbinder ´´det guddommelige´´med det ´´såkaldte´´realistiske univers, på en virkelig realistisk måde og lægger op til mange ting......

ja, dc har desværre ikke så stor held med deres superhelte, læste indenpå wikipidia at ideen for en efterfølger til GL, skal man vi nok ikke forvente, fordi salget og modtagelsen af GL har ikke været så gode.......

Men godt batman kører med DC, håber også at Zack Snyder´s udgave blir god.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: