“Basic Instinct 3” lagt på is


Den potentielle “Basic Instinct 3”, som muligvis skulle være instrueret af Sharon Stone, og som der allerede var udarbejdet et manuskript til, er nu lagt definitivt på is. Det fortæller Mario Kassar, der var producer på de to film i franchisen.

At alle planer om en treer nu er droppet skyldes “Iskoldt begær 2”, der dermed bliver den sidste film om den issylglade femme fatale Catherine Tramell. Filmen floppede fælt økonomisk og fik næsten udelukkende dårlige anmeldelser.

Kassar fortæller ved samme lejlighed, at en planlagt direkte-til-dvd-efterfølger til Paul Verhoevens “Showgirls” fra 1995, der ligeledes floppede, heller ikke bliver til noget.

I stedet arbejder Mario Kassar som producer på den nyeste film i en noget mere succesfuld franchise: “Terminator Salvation”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Innocens 12 år siden

Dagens bedste nyhed...
Supra Societatem Nemo
Gravatar

#2 wiseguy 12 år siden

Ja jeg kommer heller ikke til at savne den!!! men hva er det for noget pis med den Oscar belønnede "Showgirls", det må da være en klar fejl, at vi ikke snart ska ha' både en 2er og en 3er?????
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#3 Kaizer Soze 12 år siden

Thank god...
Gravatar

#4 filmz-gofferoffer 12 år siden

Så får de lagt låg på krukken.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#5 inflector 12 år siden

Hver gang jeg tænker på Basic instinct 2, kommer jeg til at tænke på en scene fra Scrubs. Turk siger noget i retningen af "You have made bigger mistakes" og straks klippes der til JD der sidder med telefonen "Press 1 to confirm your puchase of two tickets to Basic Instinct 2".
selfimprovement is masturbation

Skriv ny kommentar: