Fortsættelsen til Tim Burtons ikoniske “Beetlejuice” er så godt som færdig – der er bare lige kommet en strejke i vejen.

“Beetlejuice 2” mangler blot den sidste slutspurt, inden instruktøren kan proklamere “That’s a wrap!”

Ifølge instruktøren er fortsættelsen nemlig kun halvanden dags arbejde fra at kunne binde en sløjfe på optagelserne. Dog har skuespillernes strejke, der begyndte den 14. juli, sat en pause på produktionen.

“Jeg føler mig taknemmelig for, hvad vi fik. Det var bogstavelig talt halvanden dag,” siger Burton om “Beetlejuice 2” til The Independent i et nyt interview. “Vi ved, hvad vi skal gøre. Den er 99 procent færdig.”

I “Beetlejuice 2” vender Michael Keaton tilbage til titelrollen, som han for første gang spillede tilbage i 1988 til stor succes hos fans og kritikere. Keaton, der netop har været aktuel i Warner Bros. og DC’s superheltefiasko “The Flash”, er ikke den eneste skuespiller fra 1’erens cast, der vender tilbage. Både Winona Ryder og Catherina O’Hara gentager deres roller som hhv. Lydia og Delia Deetz.

Blandt franchisens nytilkomne er Willem Dafoe, Monica Bellucci og Jenna Ortega. Sidstnævnte opnåede sidste år fantastisk succes som titelkarakteren i Burtons ungdomshorrorserie “Wednesday”.

Læs også: “Tim Burtons ‘Wednesday’ får en Sæson 2 hos Netflix”

Burton og Warner Bros. sigter efter en premieredato i september næste år, men om vi ender med at kunne se “Beetlejuice 2” der, må tiden vise. Hvornår den sidste halvanden dags produktion kan finde sted afhænger af, hvornår strejken slutter.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: