Zach Gregger instruerede en af de mest skrækindjagende filmoplevelser i 2022, og nu har han fået et stort skuespiltalent og meme på sit hold.

Pedro Pascal skal spille med i den kommende film “Weapons”. Det fortæller The Hollywood Reporter, som ikke kan fortælle meget mere om hvad Pascal skal spille som, eller hvad handlingen er. Gregger gemmer på plotdetaljerne, indtil vi kommer tættere på en færdig film. Det eneste udmeldte er, at “Weapons” kommer til at være multiplot gyserfilm; inspireret af Paul Thomas Andersons “Magnolia”, som har et stort skuespillerensemble.

New Line Cinema vandt budkrigen om den roste filmskabers næste projekt. Særligt ved aftalen var, at “Weapons” var garanteret en biografudgivelse, hvilket er usædvanligt meget tillid pålagt Gregger. Vi på redaktionen er i hvert fald meget spændte på resultatet: Projektet kommer en af hovedrollerne fra “The Last of Us” og “The Mandalorian” samt Gregger, hvis seneste film, “Barbarian”, vi gav fem stjerner.

Udover Gregger har “Weapons” også de samme producere som ved “Barbarian”. Roy Lee (“The Ring”), J.D. Lifshitz (“Firestarter”) og Raphael Margules (“Becky”) vender tilbage og får tilføjet Miri Yoon (“Death Note”) som ny producer. Produktionen kommer til at ske i løbet af efteråret.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: