Det var forventet. Han instruerede “John Wick” sammen med David Leitch, der derfra fortsatte på “Deadpool 2”. Derfor tog Chad Stahelski sig alene af “Chapter 2” – det bliver også tilfældet med “John Wick 3″.

Se også: ”John Wick”-instruktør: “Chapter 3” bliver slutningen

Det er Collider, der skriver, at Chad Stahelski vender tilbage til “John Wick 3”, ligesom han instruerer pilot-afsnittet på “John Wick”-serien “The Continental”.

Den tredje film fortsætter handlingen fra “Chapter 2”, hvor der er en verdensomspændende lejemorder-kontrakt på Wicks hoved.

Optagelserne vil tage udgangspunkt i New York, men der vil sandsynligvis også igen blive afstikkere til Europa – måske denne gang Rusland og Spanien, der sikkert også har en mafia, som skal udryddes.

“John Wick 3” får premiere i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Snipp 6 år siden

Yes! Glæder mig til mere John Wick 3 - har læst at den japanske yakuza kommer vi til at se mere af - måske en del swordfights. Meningen var jo at Chad skulle reboot Highlander, som jo så ikke blev til noget. Anyway glæder mig max! Og kunne være fedt hvis vi ser mere til den hjemløse bande, som jeg håber kommer til at hjælpe Wick. Bliver også interessant når The Continental serien kommer ud, hvor Keanu er med inde over. Håber virkelig de ikke fucker den sidste op i triologien. De 2 forrige er bare så gode!
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 WhiteSpider 6 år siden

Jeg er også en af dem der glæder sig... Er stor fan af de første 2

Skriv ny kommentar: