Taken” sluttede efter den tredje film. Nu følger endnu en selvtægtsmand i de trilogi-fodspor: Fortælllingen om “John Wick” slutter efter den næste film.

Se også: Samuel L. Jackson vil hellere “John Wick 3” end solofilm om Nick Fury

Det er instruktør Chad Stahelski, der fortæller, hvad vi kan forvente os af svar fra “Chapter 3” – og at de svar bliver afslutningen på Keanu Reeves’ rejse som John Wick:

”Vi har noget med om ‘the High Table’, hvordan det virker. Vi har noget med om, hvor John kommer fra, og hvor han vil hen. Jeg vil ikke fortælle meget mere, men det bliver en god afslutning på Mr Wicks rejse,” siger Chad Stahelski til The Independent.

“Chapter 2” sluttede som bekendt med, at alle verdens lejemordere er efter John Wick. Så det trækker op til et endeligt opgør, hvor manden med lejemorder-evner står over for karrierens største udfordring.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mr AC 7 år siden

Jep, og Matt Damon ville ikke indspille flere Bourne-film efter nr. 3 ...
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 Mejse 7 år siden

#1 var det ikke altid kun at han ikke ville uden græsfyren ? eller sagde han helt stop ?
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

Man kan da håbe det stopper, vil glæde mig til at se ham i noget andet, som ikke er noget med en gut der nakker 100 mennesker for hans lille puddel er død..
Gravatar

#4 Mejse 7 år siden

#3 ingen puddel relateret dræb i 2eren :P men hvorfor er det så meget mere mærkeligt end grunden til at 100 mennesker bliver nakket i alle mulige andre film ?
Gravatar

#5 Oliver 6 år siden

Jeg læste på et tidspunkt at der vil komme en spin-off streamings-serie der tager udgangspunkt i Continental Hotel. Med de rette folk på projektet kan det blive en fed action serie med en masse karakter, deres baggrunds historier og en masse drama og stuntscener.
https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/t...
Gravatar

#6 Mejse 6 år siden

#5 jep bliver godt, men er jo ikke en streaming serie :) Starz der står for den, men mon ikke den kommer på en af de streaming platforme vi har herhjemme :)

Skriv ny kommentar: