For en måned siden kunne Filmz fortælle, at der bliver arbejdet på et “Star Wars”-spinoff med en ung Han Solo som hovedperson. Det rygte er nu bekræftet: i 2018 kommer den endnu titelløse “Star Wars Anthology”-film med Han Solo i hovedrollen.

Se også: Rygte: Han Solo bliver hovedperson i “Star Wars Anthology”-film

Det er “LEGO Filmen”-instruktørerne, Phil Lord og Chris Miller, der har fået til opgave at instruere den anden i rækken af de såkaldte “Star Wars Anthology”-film, skriver Collider.

Filmen har allerede et manuskript klar, der blandt andet er skrevet af Lawrence Kasdan, som står bag manuskripterne til “Star Wars: Episode V – Imperiet slår igen” og den kommende “Star Wars: The Force Awakens”. Historien vil opklare, hvordan en ung Han Solo blev den tyv og smugler, som siden hen mødte Luke Skywalker og Obi-Wan Kenobi i “Star Wars: Episode IV – Stjernekrigen”.

Dermed er der nu fastlagt en “Star Wars”-film hvert år i de næste fire år begyndende med “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” d. 16. december i år, så den første spinoff-film, “Star Wars Anthology: Rogue One”, i december 2016, “Star Wars: Episode VIII” i 2017 og så “Anthology”-filmen om Han Solo, der er premieresat til d. 25. maj i 2018.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Star Trek fever 6 år siden

Hmm. Så må man da håbe de kan overtale Chris Pratt til det projekt
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 BornaKia 6 år siden

#1 Det var lige det jeg tænkte. Der går jo også rygter om Indiana Jones hvor de vil have ham med i den. Han er som en ung Harrison Ford.
Gravatar

#3 Eraz 6 år siden

Den penge Ko skal godt nok malkes :)

Jeg klager dog ikke :)
Gravatar

#4 Mardin 6 år siden

Betyder det at Boba Fett filmen er aflyst? Eller er den en del af Han Solo historien nu?

http://filmz.dk/boba-fett-faar-sin-egen-star-wars-...
Gravatar

#5 cain 6 år siden

Star Trek fever (1) skrev:
Hmm. Så må man da håbe de kan overtale Chris Pratt til det projekt


Gud nej.. Han Solo, Indy og Starlord er jo næsten samme person i forskellige settings. Lidt variation ville være rart...
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#4 Bliver formentlig en del af Han Solo-historien: http://filmz.dk/rygte-han-solo-bliver-hovedperson-...

Intet bekræftet dog.
Gravatar

#7 Therewillbeblod 6 år siden

Steven Spielberg til SNN:
"I think this is gonna suck! Just like Jurassic World did!"
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#8 Geekalot 6 år siden

Håbe de finder en der kunne ligne Harrison Ford, som en ung knægt. Hvis det kun skal være 1 film om ham, kunne man gradvist lave hans ansigt om med cgi, hvis det firma der lavede Arnolds ansigt om i den nye Terminator film kunne lave det så godt, kan jeg slet ikke forestille mig hvor godt et firma som Lucas og Disney ville kunne gøre det. Hvis altså bare der skal være en film der forklare fra ung til den første film vi har Harrison Ford med i.
Gravatar

#9 Den fede 6 år siden

Hvis det bliver Jai Courtney, så henretter jeg mig selv.
Gravatar

#10 Captain Marvel77 6 år siden

Hvis nu bare også lige så mange startrek film over en så kort årrække, se det ville være perfekt, men klager nu heller ikke over de mange kommende starwars film :-)

Skriv ny kommentar: