Rygterne har længelydt, at den kommende “The Batman” udelukkende vil foregå i fængslet Arkham Asylum. Det viser sig dog ikke at være tilfældet. Dele af filmen finder nemlig også sted uden for fængslets mure.

Se også: Frank Miller om Ben Affleck som Batman: Han gjorde det godt

Det er Heroic Hollywood, der erfarer, at Batman ikke kun skal rydde op i Arkham. Det var ellers sådan, flere fans havde tolket rygterne, idet Batman tidligere har brugt en nat på at bekæmpe de indsatte i spillet med titlen “Batman: Arkham Asylum”.

Hele spillet finder sted i fængslet, hvilket fik fans til at gætte på, at den kommende film ville være løst baseret på spillet.

Hvor meget (eller lidt) af den kommende solofilm, der foregår uden for Arkham Asylym, er endnu uvist. Det er dog sikkert, at vi ikke skal forvente en direkte filmatisering af det populære spil. Ben Affleck har nemlig tidligere offentliggjort Deathstroke som skurken, der slet ikke er med i “Batman: Arkham Asylum”.

“The Batman” er instrueret af Ben Affleck, der også selv spiller hovedrollen. Næste gang, vi får lov til at se den mørke ridder på det store lærred, bliver til næste år i “Justice League”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 jonaspvideovidjo 7 år siden

Øv - synes ellers at det ville have været modigt af dem, hvis hele filmen kun foregik i et fængsel.
Gravatar

#2 Nickell 7 år siden

Judge Dredd med Karl Urban fungerede meget fint med de snævre rammer. Den nyder jeg at se ret ofte.
Gravatar

#3 Mr AC 7 år siden

Nickell (2) skrev:
Judge Dredd med Karl Urban fungerede meget fint med de snævre rammer. Den nyder jeg at se ret ofte.


Enig!
Ønsker mig stadig en 2'er

Mht. "The Batman" så kunne det være fedt med et lignende setup - det sætter en noget anderledes stemning end hvis man for gud ved hvilken gang skal se Batman løbe over hustagene
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

Skriv ny kommentar: