Duncan Jones har netop afsluttet optagelserne til den længe ventede filmatisering af de populære “Warcraft”-computerspil.

Se også: Første “Warcraft”-billede viser Duncan Jones overvære optagelserne

Og nu løfter filmens hovedrolleindehaver Ben Foster lidt af sløret for, hvad vi kan forvente os af filmatiseringen.

”Jeg spiller en troldmand ved navn Medivh. Der har været fred længe i hans område, og han har lagt tryllestaven på hylden så at sige. Vi ser ham første gang i filmen, da hans venner besøger ham og beder om hans hjælp til at gå i krig,” fortæller Ben Foster i et interview med hjemmesiden IGN.

Skuespilleren, der blandt andet er kendt fra ”3:10 til Yuma” og ”X-Men: The Last Stand”, roser også filmens instruktør, Duncan Jones’ (”Moon”).

”Duncan Jones formår at vise begge sider af krigen, hvilket jeg synes er vildt interessant. Det her er ikke bare endnu en computerspils-filmatisering. Den stiller nogle interessante spørgsmål om, hvor langt vores medfølelse rækker, når det gælder vores fjender,” siger Ben Foster.

”Warcraft” får premiere den 16. marts 2016

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 daneimp 8 år siden

Jeg GLÆDER mig! :D
Gravatar

#2 Carmul 8 år siden

Der skulle have stået Spoileralert..... nu er handlingen nærmest afsløret.
Gravatar

#3 Mikkel Abel 8 år siden

Carmul (2) skrev:
Der skulle have stået Spoileralert..... nu er handlingen nærmest afsløret.


Ehmmmm, at detaljer om handlingen vil blive "afsløret" er vel rimelig klargjort i nyhedens overskrift. Desuden så har alle film vel en synopse og det er altså ikke en "spoiler" bare fordi man fortæller noget om handlingen. Det Ben Foster fortæller er filmens præmis, det kan på ingen måde være en spoiler.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#4 Kimh87 8 år siden

Ved ikke hvorfor, men jeg frygter for denne film. Der er så mange muligheder for at det bliver en pinlig affære. Håber naturligvis det bedste, fordi der er jo historie nok til en hel række film, medmindre de slagter det hele og forsøger at korte det hele ned til en 2,5 timers facepalm.

Skriv ny kommentar: