Ben Schwartz er det seneste Hollywood-navn til at slutte sig til Universals kommende monster-film, “Renfield”, rapporterer The Hollywood Reporter.

Schwartz skal spille over for Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road”), Awkwafina (“Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”) og ikke mindst Nicolas Cage (“Face/Off”).

“Renfield” er baseret på Bram Stokers roman, “Dracula”, fra 1897. I stedet for at fokusere på den legendariske vampyr, som i filmen spilles af Cage, er det dog Draculas håndlanger, Renfield, der har spotlightet i den kommende film.

Læs også: “Nicolas Cage spiller Nicolas Cage i den første absurde trailer til ‘The Unbearable Weight of Massive Talent'”

Renfield, der spilles af Hoult, var en tragisk, sindssygepatient, der drak blod og spiste rotter og kryb i illusionen om, at han da ville få evigt liv af sin herre.

Der vides ikke meget om Schwarz’ rolle udover at han skal spille en gangster. Filmen foregår i en moderne setting og tager efter sigende en komisk tilgang til den ellers grusomme historie.

Schwartz er bl.a. kendt som stemmen bag det titulære blå pindsvin i “Sonic the Hedgehog”, hvis fortsættelse netop har fået sin første trailer.

Chris McKay (“The Tomorrow War”) instruerer filmen på baggrund af et manuskript skrevet af “Rick and Morty”-forfatter, Ryan Ridley, og manden bag “The Walking Dead”-tegneserierne, Robert Kirkman.

Hvornår “Renfield” får premiere, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: