”Filmprogrammet ‘DR2 Premiere’ har med en imponerende hast bevæget sig fra en lille sensation til en pinlig langtrukken affære og er nu meget tæt på at være det værste anmelderprogram i moderne tider. Hvordan i alverden gik det dog så galt så hurtigt?”

Benways Blog er navnet på en række nye, tilbagevendende artikler, hvor Filmz’ anmelder Søren Ildved (Benway) giver sin uforbeholdne mening om forskellige filmrelaterede emner. Og som altid er det muligt efterfølgende at diskutere artiklerne i forummet.

I denne første udgave af Benways Blog er Søren ude med riven efter filmprogrammet DR Premiere, og han ser også nærmere på de tidligere inkarnationer af programmet samt bl.a. forgængerne Filmland og Bogart.

Læs mere i Benways Blog: DR2 Premiere – Verdens værste filmprogram?Vis kommentarer (81)
Gravatar

#41 dslacker 14 år siden

Kan det passe at TV2 havde et filmprogram FØR filmkanylen, der blev bestyret af Mette Vibe Utzon ? Det foresvæver mig at det gik ok og da hun jo nu er fastansat på DR, så kan hun vel bruges igen ?
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#42 Dragon_Claw 14 år siden

Nukleon (27) skrev:
#26 Den kommentar kom da lige ind fra det ydre rum. Skal de også skrive kontrakt med Mike og Noah? Hvad skal man dog ikke se på af mærkværdige kommentarer...


Touché...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#43 Åkepool 14 år siden


bnm (14) skrev:
Bogart og Mikkel Munch-Fals var de mest interessante (og karismatiske!) værter.


Det kommer måske som en overraskelse, men han hed altså ikke Bogart ;)


Jeg var godt tilfreds med "Filmland", men mit favorit anmelderprogram er helt sikkert "Filmkanylen", hvor jeg synes der var god kemi, humor og anmeldelser, fra to gode værter.
Og så var jeg sgu lidt lun på den kvindelige halvdel af programmet, Mette Damgård-Sørensen :)
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#44 bnm 14 år siden

#43: Fair nok. Jeg tror heller ikke han var med i Casablanca.
Gravatar

#45 saksehaand 14 år siden

Er i den grad enig med Benway. Selv savner jeg Bogart-programmet.
Gravatar

#46 filmz-Bruce 14 år siden

Super blog start Benway. Rart at se dig give dig i kast med et lidt ømtåleligt emne. Men hey ... jeg er all in for vide rammer :) Jeg savner Filmredaktionen og I.C. Lauritzen!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#47 Takfornu 14 år siden

# 46 Helt enig ;) - Ja, nå man også tænker på den debat der var for nogen tid siden da en række anmeldere selv blev anmeldt.

I. C. Lauritzen åhhh ja, ham kan jeg godt huske, "... selv hans madpakke var pakket ind i fiiiilmmm" - hans indsunkne ansigt og særlige stemme glemme man aldrig ;)

Men faktisk prøvede Ole M jo selv at fornye Bogart på et tidspunkt, bare ikke det rette, da de omdannede studiet til Ricks Cafe ;)
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#48 Thomsen 14 år siden

Filmorientering og Bjørn Rasmussen ftw!
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#49 LQmmel 14 år siden

Bogart, filmland og hvad de nu ellers har heddet har ikke haft en facebook side, hvilket nok er det nemmeste sted at komme med kritik. Så jeg synes ikke helt man kan bruge det som et argument for at DR Premiere nu også er så ringe endda. Jeg synes personligt, at det har været underholdene at se forskellige danskere fra filmbranchen give deres bud på anmeldelser, men Jeg har da også taget deres meninger med et gram salt - gør man i øvrigt ikke altid det med en anmelder?

Jeg er ikke enig med kritikken af Søren Høy. Jeg synes han var velformuleret og velargumenterende, dog ikke lige så karismatisk som Ole Michelsens.

Angående de to nye værter på Premiere, så har jeg kun set ét program med dem, så jeg vil give dem en chance, men jeg synes nu det er fint man får to "anmeldelser"(hvis man tør kalde dem det, de er ret korte) af hver film. Jeg giver dem en chance.
Gravatar

#50 Slettet Bruger [185496820] 14 år siden

Så sandt, så sandt.

Mikkel Munch-Fals gjorde det helt utrolig godt, og så skete dette. Helt utroligt.
Når jeg falder over programmet ser jeg det dog stadig, men opsøger det ikke længere.
PLEASE DELETE THIS ACCOUNT!

Skriv ny kommentar: