”Filmprogrammet ‘DR2 Premiere’ har med en imponerende hast bevæget sig fra en lille sensation til en pinlig langtrukken affære og er nu meget tæt på at være det værste anmelderprogram i moderne tider. Hvordan i alverden gik det dog så galt så hurtigt?”

Benways Blog er navnet på en række nye, tilbagevendende artikler, hvor Filmz’ anmelder Søren Ildved (Benway) giver sin uforbeholdne mening om forskellige filmrelaterede emner. Og som altid er det muligt efterfølgende at diskutere artiklerne i forummet.

I denne første udgave af Benways Blog er Søren ude med riven efter filmprogrammet DR Premiere, og han ser også nærmere på de tidligere inkarnationer af programmet samt bl.a. forgængerne Filmland og Bogart.

Læs mere i Benways Blog: DR2 Premiere – Verdens værste filmprogram?Vis kommentarer (81)
Gravatar

#31 Wookien 14 år siden

Nok er det dårligt, men se det fra den lyse side: Det kunne være Sofie Sonne Engberg der anmeldte :)
Gravatar

#32 stoffer 14 år siden

#31 - Så kunne hun afsløre slutningen på endnu flere film end hun gør allerede :|
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#33 Morten Vejlgaard Just 14 år siden

#31

Synes personligt Sophie Engberg Sonne er blandt de mest talentfulde anmeldere herhjemme, og anser hendes anmeldelse af "The Reader" som det bedste stykke kritik fra 2009, selvom jeg langt fra er lige så begejstret for filmen som hende. En utrolig skarp og vidende tekst. Men sådan har vi alle jo vores favoritter og det modsatte :)
Gravatar

#34 stoffer 14 år siden

#33 - Hun er skam en dygtig anmelder, men hun har en forfærdelig vane med at afsløre slutninger. Og det er altså ikke en god kvalitet at besidde som anmelder.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#35 benjaminesbjerg 14 år siden

Enig! Vi vil have Mikkel Munch-Fals tilbage. Han havde trods alt et naturligt anlæg for programmet istedet for den påtagenhed, de to nuværende værter har.
Gravatar

#36 Wookien 14 år siden

Sofie Sonne er frygtelig. Mener ikke en person der ikke forstår plottet i terminator salvation (ja, jeg har set den - og ja den var dårlig, men hendes kritik er helt ved siden af. Det plot er noget af det simpleste i verden) eller opfinder nye genre til lejligheden (fængselsdramagenren som godfather og scarface åbenbart tilhører?), bør kunne kalde sig anmelder. Hun er blevet bedre på det sidste - har hvertfald ikke fanget så mange frygtelige anmeldelser fra hende på det seneste :)
Gravatar

#37 natterjack 14 år siden

Nu vi snakker om filmanmeldere, vi ikke kan tage. Jeg bryder mig virkelig ikke om Ann Lind Andersen. Det har måske noget at gøre med, jeg altid ser hende i selskab med Søren Høy.
Gravatar

#38 filmz-Sichlau 14 år siden

Jeg ved ikke rigtig. Artiklen har fat i nogle vigtige punkter. Men jeg syntes faktisk Søren Høy gjorde det bedre end Mikkel Munch-Fals, der ellers virker meget som en Søren Høy-kopi. Bogart fik jeg aldrig rigtig oplevet, men han virkede sgu' lidt for meget nogen gangen, dermed ikke sagt at hans evner som anmelder ikke var i top. Han kunne bare godt virke som en parodi på sig selv. Næh, de skulle hellere til at vælge Hans Pilgaard ;)
Gravatar

#39 filmz-Utyske 14 år siden

"Filmkanylen" synes jeg faktisk var et helt fint program, da de to oprindelige værter var på. De havde et ret godt samspil og lavede faktisk nogle ganske gode anmeldelser.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#40 denox 14 år siden

...for det første fordi filmskabere selv som regel er temmelig dårlige til at vurdere andres arbejde, da de sjældent kan sætte sig ud over deres egen synsvinkel skrev:


Jeg har det lidt på samme måde, bare med anmelderes vurdering af andre anmeldere :-)

Skriv ny kommentar: