”Filmprogrammet ‘DR2 Premiere’ har med en imponerende hast bevæget sig fra en lille sensation til en pinlig langtrukken affære og er nu meget tæt på at være det værste anmelderprogram i moderne tider. Hvordan i alverden gik det dog så galt så hurtigt?”

Benways Blog er navnet på en række nye, tilbagevendende artikler, hvor Filmz’ anmelder Søren Ildved (Benway) giver sin uforbeholdne mening om forskellige filmrelaterede emner. Og som altid er det muligt efterfølgende at diskutere artiklerne i forummet.

I denne første udgave af Benways Blog er Søren ude med riven efter filmprogrammet DR Premiere, og han ser også nærmere på de tidligere inkarnationer af programmet samt bl.a. forgængerne Filmland og Bogart.

Læs mere i Benways Blog: DR2 Premiere – Verdens værste filmprogram?Vis kommentarer (81)
Gravatar

#11 Høegh 14 år siden

Savner i høj grad Mikkel Munch-Fals sarkastiske og fandenivoldske stil.
Men savner egentlig også Søren Høy fra Filmland, der muligvis stod i skyggen af Bogart-Michelsen, men stadigvæk var en god vært.Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#12 daneimp 14 år siden

Hvis de vil have et yngre publikum kunne de starte med at lade være med sable den ene ungdomsfilm ned efter den anden... lidt ligesom filmz til tider kan finde på at gøre.
Gravatar

#13 filmz-jonasgr 14 år siden

Jeg kunne rigtig godt lide Filmland som er det bedste forsøg siden Bogart. Heldigvis har de fået en radioudsendelse, som også står får det bedste filmprogram i Danmark.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#14 bnm 14 år siden

Også helt enig med blog-indlægget. Bogart og Mikkel Munch-Fals var de mest interessante (og karismatiske!) værter. De kunne bære det ellers halvtunge programkoncept, og så følte man sig efter udsendelsen en smule mere oplyst. Alt sammen takket være nogle overvejelser man måske ikke selv ville have gjort sig, selv efter at have set filmen.

#12: Hvad er det f.eks. for nogle film?
Gravatar

#15 Billy Blaze 14 år siden

Og det værste er at det er vores allesammens surt optjente penge der går til sådan noget makværk...(Skat og licens!)
Gravatar

#16 bnm 14 år siden

#15: objection, irrelevant.
Gravatar

#17 tobias1972 14 år siden

Alle er enige i den velskrevne artikel...og det er jeg også. Spot on
Gravatar

#18 squee 14 år siden

Det er helt imponerende gået min næse forbi, at Premiere har fået et nyt værts-par... men måske det er for det bedste?
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#19 Panduro 14 år siden

Det er sandt at sige blevet røvsygt fjernsyn. Men jeg synes egentlig også at det er mest interessant at denne artikel kommer fra netop denne kilde, set i lyset af de mindst lige så kedelige TV-indslag der kommer herfra...
Gravatar

#20 T-1000 14 år siden

i glemmer "Frids Film" et mester program, husker at han gav ´Johnny English´4 stjerner, genialt
Pain can be controlled - you just disconnect it.

Skriv ny kommentar: