Ekstra Bladets læsere har kåret sommerens værste genudsendelse, og den amerikanske ungdomsserie “Beverly Hills 90210″ vandt med 23 procent af stemmerne. Serien har kørt på TV 2 siden 1992, og det er niende gang, at kanalen sender serien.

Programchef på TV 2, Keld Reinicke, siger: ”Altså når folk selv har været med til at nominere hvilke genudsender, der er de værste, så vælger folk jo programmer, som de kender. Ekstrabladet.dk har mange unge læsere, så det er helt naturligt, at serien både bliver nomineret og vinder”.

Reinicke siger samtidig, at han kan finde på at sende serien op til 12 gange: ”Så længe den har et så stort publikum.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#11 Bates 15 år siden

Har nok set samtlige afsnit af beverly. total yndlings serie!

et par beverly klassikere :

Da donna er brand stiv efter et glas champange.
Da dylan sprøjter det der hash i armen.
Da dylan vågner op efter et brag af en narko aften. Han starter sin morgen med at fyre op under noget heroin, og køre sin bil ud over en klippe aka. Follow the dragon.

Ellllzzzzker den serie....møz!
Gravatar

#12 filmz-Bruce 15 år siden

Istedet for 9 genudsendelser, kunne de så ikke få fingeren ud og genudsende To Brødre, Colorado Sagaen eller Smith and Jones (Hannibal Hayes and Kid Curry).
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#13 ks 15 år siden

#8 - Du er snæversynet hvis du ikke er istand til at sætte dig udover dit eget perspektiv og se hvorfor andre finder serien interessant, og eftersom Beverly Hills vel nok er en af nyere tids mest populære serier, så er der tydeligvis nogle kvaliteter i denne serier som nogle sætter pris på, uanset om du så ikke finder det interessant.

Det har sådan set ikke noget med en sviner at gøre, det er simpelthen bare en konstatering af, at inden for denne genre, så er Beverly Hills udmærket underholdning og mange mennesker finder det ganske interessant at se små-soap'ede skildringer af hverdagslivet. Så soap'et er Beverly Hills egentlig heller ikke, bortset fra de sidste par sæsoner (som jeg medgiver er ganske dårlige), det er derimod snarere end dramatisering af hverdagslivet, hvilket vi ser i langt de fleste serier, da det simpelthen er en nødvendighed for at fastholde interessen blandt den størstedel af befolkningen.

Til forskel for decideret dårlige serier indenfor denne genre, såsom nutidens The O.C, så er Beverly Hills et decideret mesterværk af en serie.
Gravatar

#14 icetea 15 år siden

#11 Yderst skræmmende ;0
Gravatar

#15 HonoDelLoce 15 år siden

#13

Wow - så er nu er jeg både snæversynet OG har ingen realitetssans fordi jeg ikke deler jeres smag og ikke kan se hvad i finder interessant ved den serie ?

Spændende..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#16 NightHawk 15 år siden

Ja, jeg syntes ikke der var nogen grund til at sidde og skrive det hele 1 gang til, så jeg smider lige et gammelt indlæg op om hvorfor jeg holder af Beverly Hills 90210 :


Selv om mange jeg kender og sikkert også mange herinde blot betegner den som værende ligegyldig lal eller "en tøse serie", ja så kommer man ikke uden om, at "Beverly Hills 90210" er den mest populære og succesfulde ungdomsserie der nogensinde har kørt på skærmen.

Jeg vil så gerne springe ud af "Beverly Hills" skabet og officielt afsløre at jeg 1 - har set hele serien 3 gange uden at misse et afsnit. 2 - Altid har fundet serien meget underholdende trods de ofte lidt for løftede pegefingre og moralske budskaber, der tit blev banket ind med syvtommer søm. Og at selvom der for alvor gik sæbe-opera i "Beverly Hills" fra sæson 6, hvor Luke Perry/Dylan McKay, midlertidigt forlod serien, ja så blev jeg hængende alligevel. 3 - Derfor skal ha' hele serien på DVD.

Venskabet imellem især Brandon, Dylan og Steve og på kvindesiden Kelly og Brenda, har været de ting/konflikter jeg har fundet mest interessant ved serien. Plus det at man rent faktisk, selv om deres verden er på en noget andet og luxuriøst niveau end undertegnedes, i flere af de problemer der er blevet rejst undervejs, har været noget jeg/man har ku' nikke gendkendende til. Hele forløbet fra Highschool til College og livet bagefter er jo også noget de fleste kender til, så også på det område har det været interessant/sjovt at følge figurenes udvikling.

For lige at vende tilbage til det punkt hvor "Beverly Hills" tog, efter min mening, en uheldig drejning mod de klassiske sæbe-opera strenge. Ja så begynder det jo sådan set allerede efter sæson 4. hvor Shannen Doherthy/Brenda blev skodet og figuren Valerie Malone/Thiffany Amber-Thiesen blev introduceret. Så skal jeg da lige love for, at der kom gang i intrigerne via sladder, hævn og sex i store mængder. Ja der gik nærmest "Melroce Place" i den på det tidspunkt.

Senere da Dylan så tøffede væk på sin motorcykel, i sæson 6. efter et af de barskeste afsnit nogensinde, forsvandt både det farlige element fra serien og kontrasten imellem the american boyscout Brandon Walsh og den alkoholiserede rigmandsøn Dylan McKay, hvis far var dybt involveret i mafia sammenhæng. Netop nogle af de meget vigtige elementer i serien, som gjorde den spændende at følge med i ud over ungdomsproblemerne.

Og herefter går den interne spænding i gruppen og det farlige element fløjten til fordel for stort set kun at omhandle de forskellige kærlighedsforhold. Donna og Davids forhold kører i tomgang, Brandon og Kellys ligeså og det samme gælder for så vidt budskaberne i serien, som ellers var så effektfulde tidligere. Men fra sæson 6 og frem til sæson 9. hvor Dylan vender tilbage, sker der ikke noget på den front, som ikke allerede har været vist før.

Det er nu ikke fordi serien kommer back on track med Dylans tilbagevenden, men det åbner op for nogle nye mulighedder og tiltrængte konflikter, som "Beverly Hills" helt sikkert havde brug for på det tidspunkt. Med til historien hører så også, at Jason Priestly, kort inden Luke Perrys comeback, havde forladt serien og at man derfor fra folkene bag "Beverly Hills" side havde behov for en trumf i ærmet til, at ku' fortsætte med at holde interessen gående endu en sæson.

Alligevel blev jeg som sagt, hængende efter sæson 6. Man sku' jo lige se hvordan det hele sluttede osv. Det jeg savnede mest ved den ellers glimrende afslutning var Brandon. Ku' man virkelig ikke ha' hevet ham tilbage i de sidste 2-3 afsnit, i stedet for den tamme video af ham der var med i sidste afsnit. Det havde virket bedre hvis han havde været der in person.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#17 NightHawk 15 år siden

# 11 -

Et andet klassisk "Beverly" moment som jeg husker med et grin hver gang, er fra et af juleafsnittende hvor Brandon spraymaler deres lidt for brune juletræ, så det ender med en meget frisk grøn kulør. :D
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#18 ks 15 år siden

#15 - Nej, fordi du ikke er i stand til overhovedet at se hvorfor andre muligvis finder serien interessant. Men helt i orden med det.. Smag er naturligvis altid individuel, men som tænkende væsener må vi vel være i stand til at sætte os ind i andre menneskers tankegang og have bare en smule forståelse for deres vaner. Jeg finder fx Prison Break stærkt overvurderet, men kan godt se hvorfor nogle finder serien interessant. Så for mig, så er du snæversynet og/eller mangler realitetssans i kraft af din manglende forståelse for andres interesser.

Vi har vel alle visse serier, hvor vi overhovedet ikke kan se hvorfor andre ikke finder dem interessante eller spændende, men jeg finder dog din udtalelse om, at du ikke ser noget spændende i at se andre menneskers hverdag folde sig ud, interessant. Det vil i princippet sige, at du finder stort set alle socialrealistiske (det kan så diskuteres hvorvidt Beverly Hills er socialistisk, men teoretisk set.. go with it) film og serier uinteressante, da de blot præsenterer et billede af et almindeligt menneskes hverdag.

Så ja, wow - som du selv siger. Jeg vil faktisk gerne diskutere det med dig, men tror jeg springer over hvis det eneste du har tænkt dig at gøre er at holde mine egne ord op mod mig med nogle populistiske smart-ass agtige "wow" kommentarer.
Gravatar

#19 HonoDelLoce 15 år siden

#18

Det kan du da på ingen måde bedømme.. Du kan ikke vide, ud fra en tv-serie, hvor stor forståelse jeg har for andre mennesker? Du overvurderer da dine evner på et helt nyt niveau..

Nej, jeg kan ikke se, hvorfor det er interessant at følge "almindelige" menneskers liv i stedet for at bruge tiden på at leve sit eget - og det lærer jeg aldrig at forstå.. Det er da ikke ensbetydende med at jeg er snæversynet, det er ensbetydende med at jeg har andre prioriteter her i livet - og folk der gider bruge deres tid på Beverly Hills har helt klart andre prioriteter i livet..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#20 NightHawk 15 år siden

# 19 -

Det interessante ligger jo i at man kan gendkende sine egne problemer i nogle personer, der færdes i et miljø man normalt ikke ville ha nogen chance for at få et indblik i.

Du må selvfølgelig mene hvad pokker du vil om "Beverly Hills", men din sidste sætning syntes jeg virker ret nedladende. Du får det til at se ud som om, at folk der ser serien enten er en flok fjolser der ikke har noget liv, eller ikke interesserer sig for noget som helst andet end lige præcis den serie.

Er det da helt utænkeligt, at man kan følge med i "Beverly Hills" og samtidig interessere sig for mange andre ting ?
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."

Skriv ny kommentar: