Ekstra Bladets læsere har kåret sommerens værste genudsendelse, og den amerikanske ungdomsserie “Beverly Hills 90210″ vandt med 23 procent af stemmerne. Serien har kørt på TV 2 siden 1992, og det er niende gang, at kanalen sender serien.

Programchef på TV 2, Keld Reinicke, siger: ”Altså når folk selv har været med til at nominere hvilke genudsender, der er de værste, så vælger folk jo programmer, som de kender. Ekstrabladet.dk har mange unge læsere, så det er helt naturligt, at serien både bliver nomineret og vinder”.

Reinicke siger samtidig, at han kan finde på at sende serien op til 12 gange: ”Så længe den har et så stort publikum.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#1 wendelboe 14 år siden

ved ikke helt hvorfor men jeg syntes bedre om serien "venner" end om 90210 :P måske lidt fordi man bedre kan sidestille sig med dem.
90210 er ikke lige min stil
Gravatar

#2 Riqon 14 år siden

Jeg støder faktisk af og til på en episode af 90210, jeg ikke har set før. Men sjældent. Min mor er desuden blevet fan af serien over de sidste par år (eller ser dem i hvert fald).

Noget, der er lidt skægt at tænke på, er, at man faktisk kan købe dem på DVD på CDON.COM. Hvem gør sådan noget?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 chandler75 14 år siden

Det er jo først og fremmest to meget forskellige serier.

"Venner" er en 25 min. sit-com; "Beverly Hills 90210" er en 50-min. ungdomsdramaserie (i de senere sæsoner måske snarere soap-serie).
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#4 chandler75 14 år siden

Men jeg kan sagtens se, hvorfor TV 2 bliver ved med at genudsende den.

Som gymnasie-knægt fulgte jeg troligt med i serien hver torsdag, da den første gang blev sendt i starten af 90'erne (jeg hoppede hurtigt fra, da der gik soap i den), og nu - 15 år senere - ser min 15-årige lillesøster troligt afsnittene på tv.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#5 HonoDelLoce 14 år siden

Jeg kan nu også godt se, at de da bliver ved med at sende det, så længe der er penge i det - money talks, også i DK..

Jeg kender skam også op til flere tøsepigebørn som ser det stads.. Ikke at jeg kan forstå det, for synes det er.. Ja, mildest talt dårligt.. Jeg har ellers prøvet at give det flere chancer, da jeg havde en kæreste på et tidspunkt, der var helt skudt i det fis.. Jeg stod alligevel hurtigt af, og ventede på at Simpsons blev genudsendt ;)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#6 Syndrome 14 år siden

Folk ser vel skidtet.. så den bliver nok genudsendt de næste maange år.. desværre.. Kan ikke fordrage det skidt..

#5 - Exactly. Simpsons har altid været en klassiker.. og det er sgu lige meget hvor mange gange det bliver genudsendt. Hvis man ikke lige har noget at lave ved 19 tiden på en hverdag. Så kan man altid stole på Simpsons.. Det er altid fandens god underholdning.. Lad os derfor håbe de aaaaldrig tager Simpsons af dansk tv.. ALDRIG! :)
danielbloch.dk
Gravatar

#7 ks 14 år siden

Folk følger da bestemt med i serien. 90210 er stadig en af 90'ernes mest kult-agtige ikoniske serier, og den tiltrækker tonsvis af nye seere dag efter dag, og selvom de sidste par sæsoner er ganske dårlige, så synes jeg bestemt ikke det er uden grund.

Jeg fulgte selv med i 90210 dengang det oprindeligt kørte, og heldigvis har jeg også selverkendelse nok til idag at se hvorfor jeg egentlig gjorde det. Det kan ikke afvises, at teenage serier har, og vil altid have, en enorm stor målgruppe - og 90210 rammer simpelthen hovedet på sømmet indenfor den genre, specielt de første 5-6 sæsoner. Jeg vil faktisk indrømme, at jeg selv idag indimellem kan zappe forbi serien og se et afsnit jeg ellers har set mange gange før. Og selvom det er kikset på den helt specielle 90'er agtige måde, så er det sgu en utrolig velovervejet og veludført teenage serie. Om man så kan lide det eller ej er naturligvis op til ens personlige smag, men hvis man har bare lidt realitetssans, så kan man godt se hvilke kvaliteter det unge publikum ser i serien.

90210 er simpelthen trendsætteren indenfor den genre, og selvom deres tøj er forældet og manuskriptet ikke altid er så velovervejet kommer man ikke udenom, at dette faktisk er et pragteksempel på en solid serie indenfor denne genre og, at den givetvis har været enorm inspiration for tonsvis af mere eller mindre vellykkede forsøg på at begå sig i samme genre.
Gravatar

#8 HonoDelLoce 14 år siden

#7

Uh, det var da alligevel lidt af en fornærmelse det der .. ! Så fordi jeg ikke kan få ind i mit hoved, hvad folk ser af gode ting i den serie, så har jeg ingen realitetssans?

Try as you may, men der er aldrig nogen, der kan få det til at virke fornuftigt i mine øjne, at se 50 minutter om dagen omkring en flok unge mennesker der bare.. Lever sit "almindelige" liv.. Jeg skriver "almindelige", for det var vel kun i starten af serien, de var det.. Så begyndte soap-intrigerne.. Men i starten var det bare unge dudes and dames, der havde de samme problemer som alle andre - jeg ser intet interessant i sådan en serie.. Men folk skal hjertens gerne have lov til at se det alt det de vil - jeg er alligevel ikke hjemme, når skidtet bliver sendt..

Hvis jeg skal se en serie, så vil jeg gerne se noget, jeg ikke ser hver dag alligevel i mit eget liv (eller har set, da man var yngre - for de lidt ældre seere ;) )..

Men hva' fa'en - det kan også være jeg har helt galt i den ;)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#9 Saenjaina 14 år siden

Ser kun TV om aftenen, så de kan sende lige hvad de vil i dagtimerne.

Serien genudsendes jo rimeligvis, så længe de har seertallene i ryggen. Så er der jo ikke så meget at komme efter.
Gravatar

#10 Winniepooh 14 år siden

Jeg så da også de første sæsoner den gang de blev sendt i den bedste sendetid.

Jeg ved ikke hvordan seertallene er til Dawsons Creek på DR, men i mine øjne er det en langt bedre serie til omtrent den samme målgruppe.
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House

Skriv ny kommentar: