Ekstra Bladets læsere har kåret sommerens værste genudsendelse, og den amerikanske ungdomsserie “Beverly Hills 90210″ vandt med 23 procent af stemmerne. Serien har kørt på TV 2 siden 1992, og det er niende gang, at kanalen sender serien.

Programchef på TV 2, Keld Reinicke, siger: ”Altså når folk selv har været med til at nominere hvilke genudsender, der er de værste, så vælger folk jo programmer, som de kender. Ekstrabladet.dk har mange unge læsere, så det er helt naturligt, at serien både bliver nomineret og vinder”.

Reinicke siger samtidig, at han kan finde på at sende serien op til 12 gange: ”Så længe den har et så stort publikum.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#31 mr gaijin 15 år siden

#30 Ja, han ligner William Shatner mere og mere :D

http://www.viewimages.com/Search.aspx?mid=71645032...
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#32 filmz-JON 15 år siden

29: Hahaha, ja, det synes du måske. Og jeg vidste præcis dét eksempel ville blive nævnt. Kan du andre?
Gravatar

#33 fc-andeby 15 år siden

Jeg elsker nu 90210, det er en af de bedste serier jeg længe har set.

men, jeg synes nu også der gik for meget soap i den, de sidste 100 afs. kunne jeg godt have undværet.

Men alligevel følger jeg med i den, det er lidt sygt!!
Gravatar

#34 filmz-grev_michal 15 år siden

Jeg er nu også en af dem der var ung teenager da 90210, melrose og x-files kom på tv'et og det var nok de 3 ungdomsserier der står klarest for mig i den periode. 3 forskellige serier men de markerer godt 90'ernes ungdoms tv.

Der er bestemt en masse skodserier derude, synes ikke 90210 er en af dem selvom jeg dog ikke personligt gider at gense den igen :D Serien tager en masse fornuftige tematikker op som er aktuelle selv for den nye generation af unge mennesker, så jeg synes da den stadig har sin merit.

Skriv ny kommentar: