Et kvinde-reboot af “Ghostbusters” udkom sidste år til blandede anmeldelser og dårligt billesalg i forhold til produktions-prisen. Det sidste kritiserer Dan Aykroyd nu instruktør Paul Feig for.

Se også: Dårlige salgstal nedlægger sandsynligvis sequel til “Ghostbusters”

Paul Feig lyttede nemlig ikke til Dan Aykroyds producer-råd og brugte for mange penge på den i forhold til, hvad den indtjente:

”Han filmede ikke scenerne, som vi foreslog og som ville være nødvendige, og han sagde: ‘næ, vi har ikke brug for dem’. Så testede vi filmen, og de havde brug for dem… Omkring 30 til 40 millioner dollars i ‘reshoots’. Så han kommer næppe tilbage til Sony i den nærmeste fremtid,” siger Aykroyd ifølge Comicbookmovie.

Sony har tidligere udtalt, at en sequel var helt sikker, hvilket de hurtigt måtte trække i land igen, efter billetsalget kun rundede 229 millioner dollars, hvilket er et stykke fra de 300 millioner dollars, som var kravet for, at projektet gik i nul.

Paul Feig udtalte i forbindelse med premieren på “Ghostbusters”, at alt i Hollywood er lavet for at tjene penge. Han forsikrede derefter fans af “Ghostbusters” om, at det ikke var tilfældet med hans film.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 kblood 3 år siden

Hjalp så nok heller ikke at Sony selv var med til at starte en shit storm omkring filmen meget hurtigt.
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

#1 ja er ret sikker på at ghostbusters er det enegyldige bevis på at ikke alt omtale er god omtale :P
Gravatar

#3 Pistolprinsen 3 år siden

Jokes i filmen var platte, forudsigelige og set før - næsten på slap-stik niveau - og, karaktererne var alt, alt for stereotype...
...nåh, ja, og så var historien godt nok for forsøgt!
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#4 Boz0r 3 år siden

#3 Jeg skulle lige til at se om jeg kunne forsvare plottet en lille smule, men jeg kan overhovedet ikke huske hvad fanden det gik ud på. Der var noget med et hjemsøgt hus i starten.
Gravatar

#5 kblood 3 år siden

#2 Ja, når det gælder film, så er omtale vidst generelt ret vigtigt.

Jeg har ikke engang set filmen endnu, og hvis jeg skulle se den vil jeg direkte sikre mig ikke at se den på Netflix selv hvis den er der... og det mener jeg den er, og sikre at det er en eller anden piratkopi... men jeg har så en ret lang række film jeg rent faktisk gider at se, som jeg ikke har set endnu.

Skriv ny kommentar: