Det så længe ud til, at det var “Børnehjemmet”-instruktør J.A. Bayona, der skulle instruere fortsættelsen til “World War Z” fra 2013. Men Bayona blev kapret til den kommende “Jurassic World”-sequel. I stedet har hovedrolleindehaver Brad Pitt nu rettet opmærksomheden mod en gammel ven og samarbejdspartner: David Fincher.

Se også: ”Locke”-instruktør skriver efterfølger til “World War Z”

Det har længe været kendt, at Brad Pitt ikke havde noget godt samarbejde med instruktøren af den første “World War Z”, Marc Forster. Faktisk var Pitt så utilfreds med resultatet, at han fik gennemtrumfet omfattede ændringer, hvor Damon Lindelof overtog den kreative kontrol.

Pitts ord har altså en vis vægt. Og nu peger han på David Fincher som ønske-instruktør til den kommende zombie-sequel. Det skriver Variety.

Brad Pitt og David Fincher har tidligere samarbejdet på film som “Seven”, “Fight Club” og “Benjamin Buttons forunderlige liv”.

Til trods for sin problematiske tilblivelse var “World War Z” et kæmpehit i 2013, hvor den indtjente hele 540 millioner dollars på verdensplan.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Kaversmed 7 år siden

Det kan jeg ikke forestille mig, at Fincher gider være en del af. WWZ var noget af det værste bras, jeg nogensinde har set i biografen, og jeg går forholdsvis tit i bio.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 ietord 7 år siden

Jeg kunne sgu ret godt lide den første film. Og jeg ville ikke have noget imod at se en zombiefilm instrueret af David Fincher med Brad Pitt i hovedrollen...
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

Running zombies var det eneste jeg fandt galt med filmen, ellers nød jeg den ret så meget. Men det med zombierne at de kunne løbe har jeg hørt noget om at det var noget de kunne i bogen, og så længe der ikke eksistere zombier skal jeg ikke dømme hvad de kan og ikke kan :D
Gravatar

#4 ThomasArnt 7 år siden

Den film havde bare ufattelig lidt med bogen at gøre. Bogen er iøvrigt lidt af et mesterværk. Vil ønske at de havde gjort som i den, hvor man fulgte en journalist rejse rundt i verden nogle år efter der kommet styr på zombierne. HVor han prøver at optrævle hvad der egentlig skete dengang og hører førstehåndsberetninger.
Gravatar

#5 Geekalot 7 år siden

#4 tror du ikke det er det der kommer nu ? De fandt jo "kuren" i den første.
Gravatar

#6 Driver 7 år siden

Fincher må vel stadig have mareridt over sidst, han lavede en sequel med Alien 3.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#7 Geekalot 7 år siden

#6 hvis man har ramt bunden kan det vel kun gå op af ikke ? :)
Gravatar

#8 gladiator 7 år siden

1'eren var en kanon omgang "slå hjernen fra" action/zombie-film! Nød den, og elskede at se den i biffen. Fandt den møg spændende. Glæder mig gevaldigt til 2'eren!
Gravatar

#9 X&O 7 år siden

Geekalot (3) skrev:
Running zombies var det eneste jeg fandt galt med filmen, ellers nød jeg den ret så meget. Men det med zombierne at de kunne løbe har jeg hørt noget om at det var noget de kunne i bogen, og så længe der ikke eksistere zombier skal jeg ikke dømme hvad de kan og ikke kan :D


Bliver det forklaret i bogen hvorfor de kan løbe, fordi det ødelagde noget af filmen for mig, fordi jeg fandt det dybt utroværdigt.
Gravatar

#10 Geekalot 7 år siden

#9 har aldrig selv læst den, men havde det ligsom dig, så jeg brokede mig også lidt over det, så var det en der skrev at det gjorde de også i den bog, så måtte jeg jo bare vænne ig til at sådan var det jo bare :) Men i min Zombi verden, der løber de heller ikke :)

Skriv ny kommentar: