Det så længe ud til, at det var “Børnehjemmet”-instruktør J.A. Bayona, der skulle instruere fortsættelsen til “World War Z” fra 2013. Men Bayona blev kapret til den kommende “Jurassic World”-sequel. I stedet har hovedrolleindehaver Brad Pitt nu rettet opmærksomheden mod en gammel ven og samarbejdspartner: David Fincher.

Se også: ”Locke”-instruktør skriver efterfølger til “World War Z”

Det har længe været kendt, at Brad Pitt ikke havde noget godt samarbejde med instruktøren af den første “World War Z”, Marc Forster. Faktisk var Pitt så utilfreds med resultatet, at han fik gennemtrumfet omfattede ændringer, hvor Damon Lindelof overtog den kreative kontrol.

Pitts ord har altså en vis vægt. Og nu peger han på David Fincher som ønske-instruktør til den kommende zombie-sequel. Det skriver Variety.

Brad Pitt og David Fincher har tidligere samarbejdet på film som “Seven”, “Fight Club” og “Benjamin Buttons forunderlige liv”.

Til trods for sin problematiske tilblivelse var “World War Z” et kæmpehit i 2013, hvor den indtjente hele 540 millioner dollars på verdensplan.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Mejse 4 år siden

der er ingen løbende zombier i bogen og heller ingen "kur" :)
Gravatar

#12 Geekalot 4 år siden

Var hvad jeg fik at vide :)
Gravatar

#13 Stetso-G 4 år siden

Bogen siger ikke noget om løbende zombier. Men den beskriver zombier som ekstremt aggressive. Det har de så filmisk valgt at fortolke som, at de også løber.

Jeg glædede mig helt vildt i sin tid, da jeg hørte de ville filmatisere World War Z. Den glæde døde ret brat, da jeg så den første trailer. De valgte at tage et helt frisk take på zombie-genren, og lave det til en Roland Emmerich-agtig katastrofefilm med løbende zombier og Brad Pitts version af Unbreakable.

Hvis de laver en 2'er, så kan Fincher ikke gøre meget ved at forbedre det, medmindre de finder nogle bedre forfatter. Og så skal Lindelof holde sine fede poter væk.
Gravatar

#14 Gridlock 4 år siden

SF Debris har lavet en ubemærket gennemgang af bogen
http://sfdebris.com/videos/special/wwz.php
Gravatar

#15 moulder666 4 år siden

ThomasArnt (4) skrev:
Den film havde bare ufattelig lidt med bogen at gøre. Bogen er iøvrigt lidt af et mesterværk. Vil ønske at de havde gjort som i den, hvor man fulgte en journalist rejse rundt i verden nogle år efter der kommet styr på zombierne. HVor han prøver at optrævle hvad der egentlig skete dengang og hører førstehåndsberetninger.


Rørende enig. Og det skønneste ved bogen var sådan set, at der ikke var nogen "huhej, vi fandt en kur"-løsning.

Løsningen de så fandt med "scorched earth" teknikken var simpelthen så brutal, og det var fedt, at de for en gangs skyld måtte tage nogle virkeligt svære beslutninger og det ikke bare blev den typiske "puha, det var lige ved, at det gik galt, men så fandt vi kuren i sidste øjeblik..."
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#16 Adagio 4 år siden

Jeg synes at det var en af de bedre zombie film, men det skal det heller ikke så meget til da 99% af all zombie film er IMHO noget værre bras

At der er løbende zombier ser jeg ikke noget problem med, faktisk var det en af de ting der gjorde filmen lidt bedre, da jeg er trætte af de typiske langsomme snotdumme zombier

Kan dog ikke rigtigt se hvorfor de ønsker en fortsættelse til den her film, da den sluttede jo med at de fandt en kur.
Det kunne da måske nok være interessant med en film der foregår i en verden efter sådan et zombie breakout, hvor de har fået styr på zombierne og er i gang med at opbygge verden igen. Det vil dog være en helt anden type film end en zombie film og vil derfor ikke rigtigt passe ind som en fortsættelse
Gravatar

#17 Jach 4 år siden

Så hellere nogen lavede en lignende film med forbedringer der passer mere overens med bogen, for at undgå at blive sagsøgt, så lidt af en spirituel remake, måske under "...of the Dead" serien.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: