StudioCanal skal finansiere den kommende film baseret på journalisten David Walsh’ bog “Seven Deadly Sins: My Pursuit Of Lance Armstrong”, der har Ben Foster i hovedrollen som den forhenværende professionelle cykelrytter Lance Armstrong.

Se også: Bradley Cooper i forhandlinger om at spille Lance Armstrong.

Projektet vil dække Armstrongs karriere fra 1990’erne og op til de tidlige år efter årtusindskiftet og hans kamp mod kræften. Filmen følger også Walsh, der startede ud med at være charmeret af Armstrong, men endte med at spille en integral rolle, da cykelrytterens dopingmisbrug blev afsløret.

Walsh spilles af irske Chris O’Dowd, som nok bedst er kendt for sine roller i “The IT Crowd” og “Brudepiger”. Også Guillaume Canet og Jesse Plemons er at finde i filmen. Den endnu unavngivne film er skrevet af “Trance”-forfatteren John Hodge og instrueres af Stephen Frears (“The Queen”).

Dette er dog ikke den eneste film om Armstrong, der er på vej. Bradley Cooper har rollen som Armstrong i den konkurrerende “Red Blooded American”, som instrueres af Jay Roach ud fra et manuskript af Scott Z. Burns.

Det vides ikke, hvornår de to film vil udkomme, men optagelserne til Frears’ film begynder denne uge.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: