Han spillede politi-ork og -makker til Will Smith i Netflix-filmen “Bright”, der blev jordet af anmelderne. Det gjorde den på grund af Netflix.

Det mener skuespiller Joel Edgerton, der tror, at anmelderne er sure over, at Netflix ændrer filmindustrien med premierefilm uden om biograferne og direkte til streaming:

”Jeg tror, det var en smule ekstra anmelder-had imod den, fordi den medvirker til at ændre filmbranchen,” siger Edgerton til Collider.

Netflix har da også tidligere udtalt, at anmelderne ikke er vigtige for den magtfulde streaming-tjeneste. Den holdning deles af Edgerton i forhold til “Bright”:

”En film, der skal anmeldes af publikum i højere grad en af de højpandede anmeldere.”

“Bright” er da også blevet den mest sete original-film fra Netflix nogensinde, hvilket straks har medført, at en sequel med samme instruktør og cast er på vej.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Justin 5 år siden

Du kan bare se hvor meget vrede der var fra Jury formanden under Cannes

Der var så meget vrede at Cannes nu er gået fra at være en film festival, til at være en biograf festival
Gravatar

#2 Johnny42 5 år siden

En dårlig film er vel en dårlig film uanset på hvilken platform den udkommer. Jeg har endnu ikke set Bright, men med de elendige anmeldelser er det i hvert fald ikke en film, jeg ville have set i biografen.

Det der med at anmeldelser ikke er vigtige for Netflix tvivler jeg så også på. De fleste der laver en film eller en serie vil helst levere et produkt, der bliver godt modtaget af både anmeldere og publikum.

Det vigtigste for dem er godt nok at folk vil abonemere på deres streaming, og noget der kan være med til at sikre det er at de bliver ved med at producere nye serier og film, MEN hvis de ikke øger kvaliteten af nogle af deres produktioner og andre streaming-services kommer mere med, så vil det på et tidspunkt kunne vende for Netflix.
Gravatar

#3 Mejse 5 år siden

#1 og ?
Gravatar

#4 Star Trek fever 5 år siden

Han har så ret. Specielt det med højpandede anmeldere
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Tegningen 5 år siden

#2 Det giver ikke meget mening det du skriver der. Du siger at det må være en dårlig film fordi den fik dårlige anmeldelser og derfor ville du aldrig se den i biografen. Imens artiklen påstår at hvis filmen havde været udgivet i biografen, så havde den ikke fået så dårlige anmeldelser.
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#5 altså det han siger, giver vel ligeså meget mening som de artiklen siger ? bare påstand mod påstand.
Gravatar

#7 BlackJesus 5 år siden

Mejse man behøver ikke kommentere på alt hvad folk skriver.

Er enig med Tegningen, 2 kommer med en mærkelig kommentar!
Gravatar

#8 Mejse 5 år siden

#7 nope gør man ikke, er jeg heller ikke interesseret i :)
du kan vel egentlig også være ligeglad ?
Gravatar

#9 Johnny42 5 år siden

#5 og #7 Jeg har jo ikke sagt noget om at filmen er dårlig. Modsat mange andre, så kan jeg faktisk først vurdere en film, hvis jeg har set den. Men der er adskillige film jeg i de seneste år har fravalgt pga. dårlige anmeldelser. Ja og jeg tvivler så også på at det havde ændret ret meget på anmeldelserne, hvis den gik i biograferne.

Skriv ny kommentar: