I tirsdags afslørede Sylvestor Stallone via sin Twitter-profil, at actionstjernen Bruce Willis ikke vil medvirke i “The Expendables 3”. Senere på dagen skrev Stallone denne kryptiske besked: ”Grådig og doven… sådan sikrer man, at karrieren går i stykker”, og mange mener, at Stallone her refererede til Willis. Men Stallone har øjensynligt allerede fundet en afløser til “Die Hard”-stjernen: Selveste Harrison Ford!

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVT “The Expendables”-interview med Sylvester Stallone.

Samtidig med at Stallone annoncerede Willis’ exit fra den actionspækkede filmføljeton, afslørede han nemlig, at Harrison Ford vil medvirke i seriens tredje kapitel. Det er også blevet bekræftet, at Ford vil spille en helt ny karakter, og at han altså ikke vil spille den rolle, som Willis tidligere har haft.

“Red Hill”-instruktøren Patrich Hughes står til at instruere filmen, og udover Stallone og Ford prydes filmens stjernespækkede rolleliste også af navne som Jackie Chan, Nicolas Cage, Wesley Snipes og Milla Jovovich. Der går også rygter om, at Mel Gibson (“Dødbringende våben”) skal spille filmens skurk, men det er endnu ikke blevet bekræftet.

Filmholdet tager hul på optagelserne senere i år eller tidligt i 2014. Filmen står til at få amerikansk biografpremiere den 15. august 2014, mens en dansk premieredato endnu ikke er blevet annonceret.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#11 misuma 10 år siden

The Insider (9) skrev:
#8, jeg er stensikker på, at det er hård tjans, men jeg har aldrig oplevet nogen opføre sig så uforskammet på en junket.


Uforskammet og arrogant. Det var virkelig øv at se/høre på.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#12 Jb-film 10 år siden

The Insider (9) skrev:
#8, jeg er stensikker på, at det er hård tjans, men jeg har aldrig oplevet nogen opføre sig så uforskammet på en junket.


Det er så også derfor, at jeg skriver lettere forvirret - der findes sikkert også danske skuespillere som sommetider optræder på en lettere forvirret måde.
Gravatar

#13 Jb-film 10 år siden

misuma (11) skrev:
Uforskammet og arrogant. Det var virkelig øv at se/høre på.


Måske burde der være mere eftertænksomhed inden en skuespiller siger ja til et interview?

Indimellem når jeg ser interview med journalist Ann Lind Andersen og en skuespiller, så tænker jeg også, at hun virker lidt uforberedt.

Hvis journalist og skuespiller/instruktør mødes i en form for ligevægt, så kan selv korte interviews være gode.
Gravatar

#14 Giraffen 10 år siden

Jb-film (13) skrev:
Måske burde der være mere eftertænksomhed inden en skuespiller siger ja til et interview?


Jeg tror det er en del af deres kontrakt. Hvis de går med til at lave en film, skal de også lave reklame for denne film og dette gælder primært interviews.
Gravatar

#15 Slettet Bruger [1370623742] 10 år siden

Jep, det er en del af jobbet, at lave pr for filmen. Den del burde Willis vist være vant til efterhånden. Gider han ikke det, må han jo lade være med at sige ja til rollen. :)
Gravatar

#16 Jack Slater 10 år siden

Det man siger er man ikke selv i dette tilfælde, synes at Sylle har gjort det utroligt godt de senere år fra og med Rocky Balboa.
Gravatar

#17 raylewis 10 år siden

ville godt se en komedie version af expendables-

altså at gamle sjove stjerner slog sig sammen

steve martin,chevy chase og i den dur med masser af cameos,der lige fik en sjov replik.
Gravatar

#18 Jack Slater 10 år siden

#17

Ja, konceptet kan umiddelbart bruges i mange genrer :)
Gravatar

#19 Beus 10 år siden

#8 At te sig sådan er helt åndsvagt. Junkets er ret kedelige for skuespillerne, men det er lige så meget deres egen og filmselskabets skyld. Hvad man ikke ser på det billede er den PR-mand/dame, der står ved siden af og sikrer, at der ikke bliver spurgt ind til noget "farligt" eller åndsvagt, og afbryder skuespillerne, hvis de er ved at sige noget "farligt" eller åndsvagt. Så det ender tit og ofte med, at skuespillerne får de samme spørgsmål hele dagen.

Et fint eksempel er dette berømte interview med Mila Kunis, hvor de godt 4:30 henne i interviewet får besked på at snakke om filmen, og så lirer hun svarene af på alle de spørgsmål, hun ved, han vil stille:

[url= Kunis Helps Nervous BBC Radio 1 Reporter Interview Her[/url]
Gravatar

#20 BN 10 år siden

Jb-film (8) skrev:
Men på den anden side, så er det altså heller ikke nemt at være skuespiller og stå på mål for journalister evindelige spørgsmål.


Uden nærmere sammenligning i øvrigt vil jeg sige, at jeg godt kender til det konstant at skulle forholde sig til de samme replikker, morsomheder, spørgsmål og klager. Sådan er det at stå i butik som jeg gør. Ca. 75 procent af alle de kunder, der IKKE skal have en kvittering på det de har købt, svarer: "Nej, jeg kan nok ikke trække det fra." og synes, at dette er evigt morsomt (som om jeg kender deres personlige økonomiske forhold eller fradrags-muligheder; noget der er forskelligt fra firma til firma. Reelt er denne replik cirka ligeså "morsom" som en replik om, at en banken ikke vil låne dem penge. Hver anden gang jeg hører den, prøver jeg enten at sætte den rette høflige grimasse på og ikke se irriteret ud, eller at lade som ingenting. ... Og så er der diverse enslydende klager over, at tingene (f.eks. vareudvalget eller indretningen eller andre praktiske regler) ikke er de samme som i den sidste butik, kunden handlede i. Ohh, what a big surprise!

Men ligegyldigt hvor irriterende visse mennesker kan være (det er heldigvis kun et lille mindretal, der er egentlig slemme) eller hvor monotont det er at skulle høre de samme replikker og spørgsmål, så mener jeg af princip, at ALLE fortjener en venlig og høflig behandling. Der er ingen grund til at være uforskammet eller nedladende. Og ofte vinder mange ved nærmere bekendtskab (hvis man falder i snak med dem eller kommer ud over det problem eller den anke/klage de har), og man opdager, at man med lidt tålmodighed, et smil og en god portion overbærenhed faktisk kommer ganske langt. ... Derfor synes jeg, at Bruce Willis er helt og aldeles uden undskyldning. De gentagne spørgsmål er en del af hans job som skuespiller, da promotion hører med til faget.
http://beautifulnight.aurovine.com/

Skriv ny kommentar: