I tirsdags afslørede Sylvestor Stallone via sin Twitter-profil, at actionstjernen Bruce Willis ikke vil medvirke i “The Expendables 3”. Senere på dagen skrev Stallone denne kryptiske besked: ”Grådig og doven… sådan sikrer man, at karrieren går i stykker”, og mange mener, at Stallone her refererede til Willis. Men Stallone har øjensynligt allerede fundet en afløser til “Die Hard”-stjernen: Selveste Harrison Ford!

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVT “The Expendables”-interview med Sylvester Stallone.

Samtidig med at Stallone annoncerede Willis’ exit fra den actionspækkede filmføljeton, afslørede han nemlig, at Harrison Ford vil medvirke i seriens tredje kapitel. Det er også blevet bekræftet, at Ford vil spille en helt ny karakter, og at han altså ikke vil spille den rolle, som Willis tidligere har haft.

“Red Hill”-instruktøren Patrich Hughes står til at instruere filmen, og udover Stallone og Ford prydes filmens stjernespækkede rolleliste også af navne som Jackie Chan, Nicolas Cage, Wesley Snipes og Milla Jovovich. Der går også rygter om, at Mel Gibson (“Dødbringende våben”) skal spille filmens skurk, men det er endnu ikke blevet bekræftet.

Filmholdet tager hul på optagelserne senere i år eller tidligt i 2014. Filmen står til at få amerikansk biografpremiere den 15. august 2014, mens en dansk premieredato endnu ikke er blevet annonceret.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#21 Bruno 9 år siden

Og en vigtig pointe: Bruce Willis får adskillige millioner dollars for at sidde og besvare disse spørgsmål, mens en butiksansat ikke helt når op på den løn, for at høre de samme ting igen og igen på daglig basis. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#22 BN 9 år siden

#22:

Nemlig! ;-)
http://beautifulnight.aurovine.com/
Gravatar

#23 Jach 9 år siden

Der er 2 ting der så bare SKAL være med i Ex3.

1 - Harrison Ford siger "Get off my plane!".

2 - Viser frygt over for slanger og muligvis siger "Why did it have to be snakes".
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#24 Thorsen2011 9 år siden

Ikke alene har Die Hard filmene forlængst gjort sig selv til skamme, men at han samtidig skaber sig som en krukket, gammel idiot - det er jo helt til grin. Jeg synes han virker som en fed person og har en god filmografi bag sig - men her tabte jeg sgu en hel del for ham. Selvfølgelig kan han også have en dårlig dag og have svaret på de samme spørgsmål igen og igen. Men så bliv væk istedet for at mød op og vær sur. Øv - jeg vil have John Mcclane - fra 80´erne tilbage!
Gravatar

#25 HonoDelLoce 9 år siden

He, jeg er nok den eneste, der synes, at det interview var pissesjovt :D

Intervieweren prøver endda hårdt på at dreje lidt væk fra standard-spørgsmålene, men der er det tydeligt at se på Willis, at han har bestemt sig for at køre ham rundt i manegen..

Jeg ser ærlig talt ikke noget krukket i det. Ligesom Troels Bech, der prøver at skabe lidt røre i journalist-andedammen nu og da og kommer med underlige svar på standard-spørgsmål.
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#26 BN 9 år siden

HonoDelLoce (25) skrev:
He, jeg er nok den eneste, der synes, at det interview var pissesjovt :D

Intervieweren prøver endda hårdt på at dreje lidt væk fra standard-spørgsmålene, men der er det tydeligt at se på Willis, at han har bestemt sig for at køre ham rundt i manegen..

Jeg ser ærlig talt ikke noget krukket i det. Ligesom Troels Bech, der prøver at skabe lidt røre i journalist-andedammen nu og da og kommer med underlige svar på standard-spørgsmål.


Bruce Willis giver jo ikke manden en chance. Som du selv siger, prøver intervieweren "hårdt på at dreje lidt væk fra standard-spørgsmålene", og alligevel har Willis tydeligvis allerede før interviewet overhovedet er startet besluttet sig for at være sur og på tværs. Det, han siger til intervieweren om, at det her (modsat filmoptagelserne) ikke er "the fun part", og at han ikke selv spiller skuespil her og nu, men at intervieweren måske gør, er ondskabsfuldt sagt. Han er jo direkte led ved ham. ... Og hvad er intervieweren? Han er en lun, smilende brite, der har begge ben på jorden, og som bare er begejstret for "Red 2", som han gerne vil tale om. Hvis man (og her sigter jeg ikke specielt til dig) synes, at den her interviewer hører til den værste og mest trivielle slags, så har man vist ikke set interviews nok!

Willis kan til tider være ret morsom i interviews - det er han IKKE her ... medmindre det at kigge ondt på intervieweren og komme med grimme antydninger, ovenikøbet selvom intervieweren er en flink, jordnær fyr, skal forestille at være humor. Ved du hvad, så er det godt nok blevet for nem at være humorist nutildags! Jeg synes heller ikke, at Jesse Eisenberg var morsom i det interview hvor han for nyligt var led imod en kvindelig interviewer ... hvad i alverden er der galt i, at hun omtaler Morgan Freeman ved dennes efternavn?! Alle mulige andre skuespillere og instruktører henviser man jo også til som (eksempelvis) Caine, Connery, Costner o.s.v. og Hitchcock, Kubrick, Von Trier, Chaplin o.s.v.
http://beautifulnight.aurovine.com/
Gravatar

#27 Riqon 9 år siden

Jeg skal be' for Johan, hvis han en dag "får chancen" for at interviewe Mr. Willis.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: