Han kender til store franchises som med den første “Captain America” og “Jurassic Park III”. Og han kender til fantasi og eventyr som med “Jumanji” og “The Wolfman”. Næste opgave for Joe Johnston bliver fantasy-franchisen “Narnia”.

Se også: ”The Silver Chair” bliver et reboot af “Narnia”-franchisen

Det er Variety, der skriver, at “The First Avenger”-instruktøren bliver manden, som skal reboote “Narnia”-universet med “The Silver Chair”.

Det er syv år siden, at den seneste og tredje “Narnia”-film med titlen “Morgenvandrerens rejse” fik premiere.

Nu genstartes franchisen baseret på C.S. Lewis’ bogserie så. Men med nyt fokus. Den første trilogi fulgte Pevensie-børnene, men i “The Silver Chair” bliver det deres fætter, Eustace Scrubb, som rejser til Narnia for at redde Prins Caspians barn.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 moulder666 3 år siden

Den serie er da også i den grad reboot-worthy.

De 3 film bekræftede mig i hvert fald i min holdning om, at børneskuespillere yderst sjældent resulterer i et godt resultat - føj for en stinker.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 jdreng 3 år siden

Hvorfor kaldes det et reboot? Sølvstolen handler jo netop om Eustace, så der er jo ikke tale om en ny vinkel på Narnia, men blot endnu en filmatisering af en af bøgerne. I don't get it.

Skriv ny kommentar: