Ifølge et interview med chefen for Marvel Studios, Kevin Feige, er efterfølgere til både “Thor” og “Captain America: The First Avenger” på tegnebrættet. Derudover berettes det, at nogle af de mindre kendte figurer i filmenes to universer vil få deres egne film.

Se også: Trailer til “Captain America: The First Avenger”.

”Thor springer ud i et nyt eventyr, og Captain America vil fortsætte med at udforske den moderne verden i en ny film med ham selv som hovedperson,” udtaler Feige.

”Vi håber at det holder stik, for figurerne i ‘Captain America: The First Avenger’ – Black Widow, Hawkeye og spionorganisationen SHIELD – er alle sammen mere end værdige og mulige til at bære deres egne film. Og vi har mange andre figurer, som vi er ved at forberede og klargøre til filmdebuter”.

Det har længe været rygtet, at Doctor Strange, Black Widow og SHIELD får deres egne film, men det er første gang, en Hawkeye-filmatisering også er blevet nævnt. Det er desuden også første gang, Marvel har bekræftet rygterne om, at “Captain America 2” vil foregå i nutiden.

Se også teaseren til Filmz TV’s store “Thor”-interview.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 OtteBitUlven 13 år siden

Jeg hader den måde amerikanere udtaler Thor.. Zhhooooooorrrr!!!
Gravatar

#2 Kviesgaard 13 år siden

Marvel comics

...

Nu som live action film.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 mr gaijin 13 år siden

Er der nogen, der kunne tænke sig et fint bjørneskind? Og er der nogle, der kan låne mig en jagtriffel, så jeg kan gå ud og skyde et par bjørne'?
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 Takeshi_K 13 år siden

De var da hurtigt, de har jo ikke engang fået premiere endnu, vel? Det er da lidt træls, hvis de viser sig at være Fantastic Four-kvalitet. De kan gå hen og overraske som Iron Man, men synes ikke de ser lovende ud. Jeg kan dog godt lide Huge Weaving som skurk i Captain America.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)

Skriv ny kommentar: