Sure reaktioner på trailer blev forudsagt af “Captain Marvel”.

Efter den første “Captain Marvel”-trailer blev Brie Larson i MCU-rollen som Carol Danvers/Captain Marvel anklaget for at se sur ud – læs om det her.

Siden blev anklagerne dog tilbagevist – der var tværtimod tale om den mest smilende MCU-helt nogensinde i en første trailer. Det lugtede derfor af forskelsbehandling.

Nu kommer det frem, at der er en scene med i “Captain Marvel”, hvor en mand beder Carol Danvers om at smile.

Den scene var optaget før trailer-reaktionerne, afslører Brie Larson nu.

Hun fortæller videre, at reaktionerne ikke kom bag på hende – den slags oplever kvinder tilsyneladende ofte.

“Captain Marvel” får premiere d. 6. marts.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#21 megamdk 2 år siden

#20
Det undre mig at du ikke selv har flere faktuelle og saglige input, da det virker som om at du har massere af tid til netop at sidde på nettet... bare et indtryk ;-)
Og jo publikum scoren for TLJ og % for "want to see" på RT, som jeg referer til, er ligesom faktuelle nok i min verden, ved ikke hvor du bor.
At jeg opponerer mod biasen på Filmz, burde vel være i orden, da de jo gerne skulle gå forrest ifht ligge sig i midten af de to ekstremer og ikke råbe Troll, hver gang der er nogen der ikke kan lide Disneys produkter.
Jeg står skam på den anden side af hegnet og kigger på køerne.... ;-)
Gravatar

#22 Mejse 2 år siden

#21 altså hvis det her indlæg er standarden for faktuelle og saglige input, så er alle herinde faktuelle og saglige :)
jeg bor nok i en verden, hvor en score på en side, som ikke viser noget om bevæggrunden for hvorfor det er sådan (kun hvis folk vælger at uddybe og de er ærlige) ikke er noget man bruger som beviser og kalder fakta :)
det er super i orden at du gør det :) men de vider giver jo bare nyheder, kunne de være mere diverse, i det...tjo kunne de vel...kan vi godt blive enige om...men sådan er nyheder nu engang.

du spørger hvor jeg bor....jeg bor et sted, hvor man ikke siger man baserer sine meninger på fakta og gennemførte undersøgelser, og så kalder alle andre kvæg...det gør ens mening ret ubrugelig fra start af, for det viser at man ikke kigger på nogen form for detaljer, eller bevæggrunde, men bare hopper med på en hadbølge der passer ens egen mening...det er der hvor jeg bor :D

men altså ingen grund til at fortsætte det her, hvis du mener det indlæg du lige kom med er faktuelt og sagligt, for så er vi så langt fra hinanden at man ikke engang kan kalde det menings udveksling :D

når det så er sagt, så har du helt ret, eller halvt, alle har den tid de vil til at undersøge ting på nettet det er en prioriterings sag, og det er helt rigtigt at jeg på ingen måde har prioriteret, disney undertrykkelse af ytringsfriheden, og deres generelle planer om at overtage verden, særlig dybt, men jeg er sikker på du har set nogen smækre yt videoer og alt muligt...så undervis mig gerne :D men husk at være saglig og faktuel, jeg er ikke interesseret i din mening som du har udtrykt, er interesseret i alt den undersøgelse og saglighed du siger der er gået ind i at skabe den mening :D SÅ KOM MED DET
Gravatar

#23 Gorman 2 år siden

#17 Rey, rose og Holdo? (Og jeg vælger at se bort fra en t-shift, herregud alle har en t-shift med et udsagn, har selv set mange macho T- shirts). Hvad er der med dem, de er kvinder og figurer i en film. Hvor mange film er ikke fyldt alene med mænd, der er macho. Hvad gør så at nogle kvinder får en stærk rolle? Jeg fatter ikke den vrede over det, den forekommer mig - undskyld mig - meget umoden og forkælet. Som om I mangler noget væsentlighed i jeres liv. Beklager men kan altså ikke se the fuzz.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#24 Snipp 2 år siden

Jøsses endnu en nyhed om feminisme/sexisme or wtf med filmz der selvfølgelig ingen kildekritik eller objektivitet. Hvorfor skal vi også høre om dette og hvorfor diskuter vi imod hinanden om det.

Og til det med PR stunt vs. Ikke PR stunt, så vil jeg lige sige til de folk der ikke mener det er PR stunt, så er det jo ikke første gang, at filmselskaber gør et eller andet som skaber oprør. Hvis i ikke er på reddit så ka jeg sige at de seneste par år er shill accounts vokset og folk sælger deres accounts til virksomheder. Jeg tror helt sikkert også det sker på andre sociale medier såsom twitter.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#25 Mejse 2 år siden

#24 det sker alle steder hvor der kan være en form for fordel i at have en account af et bestemt niveau, og det er bestemt et stigende problem.....dog er det at noget er muligt ikke et bevis for at det er sket :) om det er PR eller ej ved jeg ikke, og er jeg egentlig også ligeglad med, samtalen det har startet er den eneste interessante del :)
Gravatar

#26 Snipp 2 år siden

#25 arghh den med apple og "medarbejder efterlader mobil på bar" eller leaks af film eller det her. Det kræver lidt selvtænkning og lad vær med at være et får der dølger flokken.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#27 Mejse 2 år siden

#26 aner ikke hvad du snakker om :) jeg siger bare at bare fordi at noget er en mulighed, så er det ikke bevis for at det er det der er sket :) lidt selvtænkning betyder jo lige netop at man tænker selv, kigger på situationer som enkeltstående begivenheder, og ikke tænker "nå men der var en situation hvor der var noget fusk så må alt være fusk" det er da om noget at følge flokken :)

og hvad er det med jer og det der flok noget i kaster om jer med, samtidig med at i siger meninger, som er ganske almindelige og af en stor del anderkendt som sandt....det er da ligeså meget flok mentalitet :D for satan da altså stram op :)

men som jeg sagde, PR eller ej ved jeg ikke, og det er egentlig heller ikke vigtigt for mig, samtalen det startede er, for om man vil det eller ej har store dele af verden altså sexisme problemer :)

det er så fordummende, at alle der ikke er enige med en enten er racister eller SJW eller får eller bla bla bla, mindre tid på at stemple andres meninger og bevæggrunde og mere tid på faktisk at argumentere for hvorfor jeres egne grunde er rigtige :)
Gravatar

#28 Snipp 2 år siden

#27 ja nu læste jeg ikke lige alle kommentarer så jeg ved ikke lige hvad i diskuterede. Men det kan også være at hvorfor er din mening bedre end vores eller mere rigtigt. Jeg mener det lugter af det, som den måde det er håndteret på og de latterlige tweets som en normal person nok ikke vil gøre. Kan også bare være der er nogle mærkelige folk og vi beslutter os for at fokuser på dem.

Men åhh ved stadig ikke hvorfor den her nyhed er relevant og det er jo bare en social medie nyhed. Det er gossip. Det her minder om en amerikansk nyhedssite der puster tingene 100 gange op. Hvorfor skal vi se og læse det her på filmz. Så kan vi sgu da lige så godt smide nyheder op omkring kardashian familien fordi de er jo også i tv.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#29 OliverDK 2 år siden

Snipp (28) skrev:
Men åhh ved stadig ikke hvorfor den her nyhed er relevant og det er jo bare en social medie nyhed. Det er gossip. Det her minder om en amerikansk nyhedssite der puster tingene 100 gange op. Hvorfor skal vi se og læse det her på filmz. Så kan vi sgu da lige så godt smide nyheder op omkring kardashian familien fordi de er jo også i tv.


Du er selv en del af svaret. Sider som denne og andre nyhedsider lever af reklamerne der vises. Jo flere reklamer jo bedre og dermed har du grunden hvorfor de bringer betændte historier som denne. De får nemlig folk til at debattere det samme igen og igen i en endeløs ring og dermed vises der flere og flere reklamer.

Ønsker du reelt det skal stoppe, så stop med at clicke på nyheder som disse og stop med at deltag i debatterne der alligevel aldrig får ende. Opsøg og click istedet på konstruktive nyheder der har oprigtig objektiv nyhedsværdi. Gjorde majoriteten det, ja så dør mediernes interesse i at bringe den type "nyheder". Ligeså vil filmselskaberne tabe interessen for at udnytte det til at sælge billetter. Og sidst men ikke mindst vil den igangværende kulturkamp tabe pusten.

Det er faktisk win win win ;)
Gravatar

#30 Snipp 2 år siden

#29 ja med alle de kommentarer og mærkelig nyhedstitel så skulle jeg lige læse hvad det hele handlede om. Fandt hurtigt ud af det her er latterligt.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: