Sure reaktioner på trailer blev forudsagt af “Captain Marvel”.

Efter den første “Captain Marvel”-trailer blev Brie Larson i MCU-rollen som Carol Danvers/Captain Marvel anklaget for at se sur ud – læs om det her.

Siden blev anklagerne dog tilbagevist – der var tværtimod tale om den mest smilende MCU-helt nogensinde i en første trailer. Det lugtede derfor af forskelsbehandling.

Nu kommer det frem, at der er en scene med i “Captain Marvel”, hvor en mand beder Carol Danvers om at smile.

Den scene var optaget før trailer-reaktionerne, afslører Brie Larson nu.

Hun fortæller videre, at reaktionerne ikke kom bag på hende – den slags oplever kvinder tilsyneladende ofte.

“Captain Marvel” får premiere d. 6. marts.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#11 Mejse 2 år siden

håber godt nok folk husker at drikke rigeligt med væske....i ender jo som rosiner ellers, med alt det "feminist agenda" tuderi :D

man skal altså også passe på, ikke bare at råbe op, hver eneste gang en kvinde har noget at sige, som ikke er positivt, jeg mener, jo jo ligesom inden for alle felter er der da ting man godt kan råbe op om, men når man bare gør det om alt i af den slags, så er problemet mere med en selv end det der bliver sagt.

filmen skal nok komme til at klare sig fint, på alle område ligesom alle marvel filmene, det ændre en lille ret ligegyldig flok sure manbabies jo altså ikke på :)
Gravatar

#12 megamdk 2 år siden

#11
Jeg kunne sådan set ikke være mere ligeglad med hvad en skuespillerinde har på hjertet. Mit problem er den bias der kommer fra Filmz dækning af alt hvad der vedrøre Disney, der på ingen måde er nuanceret eller dybdegående reserch. Den forherligelse af de store koncerner, får lov at dække over, at der er en indskrænkelse af ytringsfriheden, når de vælger at sige at alle der er uenige med dem, er Trolls.
Det havde intet med Trolls at gøre at "want to see" lå på sølle 26% inden Disney fik RT til at fjerne den mulighed. Det havde noget at gøre med at man ikke har lyst til at se en film hvor hovedpersonen har en anden mening end en selv, hvilket er helt ok.
Det har intet med Trolls at gøre at Disney har en feministisk agenda på programmet, som de fleste bare ikke kan lide, bare se 44% publikum scoren til Last Jedi.
Jeg tror ikke man skal have særlig meget rebel i sig, for at syntes det ser mistænkeligt ud at anmelder scoren til Last Jedi er 91% og at de nu har fjernet "don´t want to see" muligheden fra RT efter det der skete med Cap. Marvel.
Tror bare der er nogen af os der ikke lader os spise af med hvad de store firmaer vil have man skal tænke og synes ;-)
Troll er sgu mere at skrive manbabies for at provokere og latterliggøre.. skam dig Mejse.
Gravatar

#13 Mejse 2 år siden

#12 tja du ser nok bare mistænkelighed overalt :) skal du have lov til....ikke helt klar over hvordan din ytringsfrihed er blevet indskrænket, men det er nok onde disney overlords, der er på spil og held og lykke i kampen mod dem :D

tror bare der er nogen af os, der ikke lader os spise af med enhver konspirations teori, på internettet ;)

er sikker på du har nogen gode pointer, og hvis du føler dig ramt at manbaby kommentaren, så burde du nok overveje hvorfor :) imens vil jeg skamme mig, selvom det ikke var for hverken at provokere eller latterliggøre, men mere fordi det jo altså er en realitet, siger ikke den rammer dig, men der er altså mange af dem :)
Gravatar

#14 OliverDK 2 år siden

Problemet med hele denne debat er jo at ingen reelt anerkender at begge sider har nogle pointer. Eksisterer sexisme? Ja det gør det da. Overedrives problemet? I den grad.

Problemet er bare at vi kan ikke få en seriøs debat om noget af det, fordi debatten er på en side bruges til at påpege alt er sexisme, kvindeundertrykkelse, racisme, mænd er onde, osv. På den anden side folk der slet ikke vil anerkende, at der naturlivs eksisterer problemer med ovennævnte, som vi skal have gjort noget ved.

Kombiner man det med en presse der bliver mere og mere aktivistisk i stedet for at drive objektiv og kritisk journalistisk arbejde ja så har man grobunden for den kulturkamp der spreder sig som ringe i vandet i dag. En kamp der kæmpes af grupper på begge sider. Grupper der i dag er i mindretal, men begge har ekstrem vokseværk og får mere og mere magt og tager vi ikke et opgør med dem, ja så kommer de til at blive store.

Anyway denne kamp udnyttes til stor passion af filmstudier, firma og organisationer. De scorer en massiv omgang gratis reklame til millioner af dollars, da en sag som denne bliver til en kæmpe sag om sexisme. Alt de skal gøre er at hyrer et klogt PR firma, opfinde nogle galninge på Twitter og en, to, tre, have nogle presse fotos klar og så kører møllen og Captain Marvel er på alles læber. Noget som ingen ordinær reklame kunne klarer i samme grad.

Hvis man ikke kan se dette er et klogt viral PR trick, så går man altså rundt med skyklapper for øjnene efter min mening. Pressen åd historien råt. Der var ingen spørgsmål til om der reelt var folk der have et problem med manglende smil (manglende smil - come on.), presse fotos der var klar på minuttet og nu "vi vidste der ville være folk der brokkede sig". Com on er det virkelig blevet så svært for folk at "connect the dots".

I princippet kunne jeg jo være ligeglad. Problemet er blot at sager som denne ikke løser reelle problemer med sexisme. I stedet skaber det apati for det.

Tror man ikke på den? Så tag #metoo. Mange har en tendens til at tro #metoo har bragt noget positiv med sig, men reelt har man dokumenteret at i USA, hvor den udsprang ja der har flere mænd og kvinder fået større mistro til folk der kommer med historier om overgreb - altså er det defacto blevet svære for folk at blive troet på. (https://www.economist.com/graphic-detail/2018/10/15/after-a-year-of-metoo-american-opinion-has-shifted-against-victims)

Det snakkes der blot ikke om - det sælger jo ikke. Nej vi snakker i stedet om et manglende smil er sexisme fordi et studie sammen med et PR firma efter min mening opfandt et indrømmet klogt PR stunt.

Men løser det nogle problemer? Efter min mening - nej det skaber blot apati for ofrer for reel sexisme i længden - ligesom ofrene for overgreb med #metoo har det dokumenteret hårde.

Alt sammen for at sælge biografbilleter.

Det sagt, så har jeg ingen våde drømme om Captain Marvel fejler.

Gravatar

#15 Gorman 2 år siden

#12 citat: “Disney har en feministisk agenda på programmet, som de fleste bare ikke kan lide, bare se 44% publikum scoren til Last Jedi.”
Det er måske mig der er lidt naiv eller bare uoplyst, men hvori ligger den feministiske kritik ifht TLJ?

#14 hmm, nogle ok tanker du gør dig. Måske er jeg også naiv her, men jeg tror altså ikke på at denne sag med Brie Larson og hendes smil + at hun kritiserer hvide mænd er PR. Jeg tror bare der er nogle vrede usikre (unge) mænd, der ønsker at misforstå og lade sig provokere af en kvinde der tillader sig at have en holdning, der gør ondt på dem. Just my opinion.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#16 Nagash 2 år siden

Gridlock (10) skrev:
#5 Du glemte Lewis fra den originale Robocop trilogy samt Sarah Conner fra de første to Terminator film.
De kunne også sparke 7 slags forskellig røv uden og skulle proppe en omgang feminist agenda i fjæset på en.. dog ser det ud til at den seneste Terminator film måske går den vej... men lad os nu se når traileren kommer.

Du husker ikke Terminator-filmene særlig godt, hvis du kalder Sarah Conner en tough girl. I 1'eren er hun sådan set svag hele vejen i igennem og skal hjælpes af Kyle. Først til sidst når han dør, tager hun sig egentlig for alvor sammen. I 2'eren er hun ganske vist tough, men har taget så meget skade, at hun ikke fungerer normalt og på ingen måder kan tage sig af sin søn. Hun kan dog slå fra sig, det skal hun have, men hun skal jo også kunne tage sig af sin søn, når han skal blive vores sidste håb.
Gravatar

#17 megamdk 2 år siden

#13
Følg du bare strømmen, så hopper jeg af pøblen ;-)
Og selvfølgelig skal man gøre oprør, når Morten og de andre på filmz, prøver at pådutte os deres SJW mening... Ellers kunne vi ligeså godt stå og spise græs på engen ;-)
#15
Du skal ikke kigge langt efter Rey, Rose og Holdo, for at se hvad de prøver at gå efter og når Kathleen Kennedy kan stå med en t shirt hvor der står "The force is feminin" på, siger tingene ligesom sig selv....
Gravatar

#18 Mejse 2 år siden

#17 men der er jo masser mindre kloge folk der mener det samme som dig :D der er lige så meget pøbel og muhen over dine holdinger som den modsatte side :D

det er selvfølgelig helt okay at mene som du gør, selvom det virker sært og mest som en bange fyr der tror kvinderne tager alt fra ham....men lad være med at tro det gør dig speciel eller til en rebel....det er ret normalt :D

skal man så også gøre oprør når du prøver at pådutte andre dine sexistiske meninger ? :) det er en nyheds side, du selv vælger at gå ind på, ligesom jeg selv vælger at læse dine indlæg, ingen pådutter nogen noget som helst.

og meget sjovt men du svarede jo slet ikke på #15 spørgsmål, du konstateret bare du har en mening om at det er ren feminisme, og så hev du en t-shirt frem som en har haft på.....:D
Gravatar

#19 megamdk 2 år siden

#18
Jeg ville hjertens gerne udveksle meninger med dig. Vil dog først gøre det når du på en eller anden måde kommer "up to speed" med hvad der ligger af materiale om pågældende emne. Forskellen på os to er at jeg har faktuelle og gennemtjekkede grunde til at mene og tro som jeg gør, hvilket ikke virker til at være tilfældet med dig.
Hvis du kan komme med forskellige saglige og faktuelle grunde til at mene som du gør, skal du være mere end velkommen til at vende tilbage. for nu må du, som skrevet før, følge strømmen ;-)
Og prøv at lade være med at nedlade dig selv til personlige og dumme kommentarer ifht hvem jeg er og ikke er... du kender mig ikke og har derfor ingen indsigt i det, lidt ligesom ovenstående :-)
Gravatar

#20 Mejse 2 år siden

#19 men du har jo ikke kommet med noget faktuelt, du har bare sagt dine meninger er baseret på faktuelle og gennemtjekkede ting....desuden er det et lidt fjollet argument at sige, "du er ikke enig du har ikke tjekket noget" når det jo sådan set er nemt at finde 3156161 beviser på begge sider på 5 min :)

men det er okay du kan jo komme igen når du har saglige og faktuelle grunde til at mene som du gør :) hyg dig med køerne så længe ;)

sandheden er jo at det meste af det du siger og baserer dine meninger på er fis i en hornlygte, ligesom det meste af det som det virker til du tror er mine meninger, og som de så ville være baseret på det er.....det er idioti med et par sandheder indimellem (selv et ødelagt ur har ret 2 gange om dagen) ingen af ekstremerne har jo ret, det har de aldrig :)

Skriv ny kommentar: