Anmelderne er positive, men flertallet af brugerne på Rotten Tomatoes hader “Captain Marvel”.

“Captain Marvel” er allerede erklæret ‘Certified Fresh‘ på Rotten Tomatoes med 81 procent positive ud af 263 anmeldelser.

Brugerne derimod kan ikke fordrage MCU-filmen. Kun 33 procent ud af aktuelt 58.367 brugere på Rotten Tomatoes er positive over for årets første Marvel-film.

Det er den dårligste ‘Audience Score‘ nogensinde for en MCU-film, skriver ComicBook.

Værd at bemærke er det dog, at “Captain Marvel” først får amerikansk premiere i dag.

På IMDb har der udspillet sig det, der ligner en regulær internet-krig om “Captain Marvel” – læs om det her.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Jeg synes de seneste MCU film jeg har set har været dårlige, så hvis det bare er mere af det samme vil jeg nok også give den en rotten score.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 2 år siden

Tja, jeg synes, at 'Captain Marvel' var en af de bedre Marvel film - osse bedre end 'Infinity War', som jeg ærlig talt ikke var imponeret af...
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

det er jo "bare" endnu en marvel film, den har marvel humoren, marvel action, marvel budskaber, og den flotte visuelle stil de efterhånden er kendt for....og nej der er absolut ingen lugt af noget venstreorienteret, feminist agenda, med 15 ord byttet ud kunne man have lavet hovedrollen til en mand, den har dog politiske underbudskaber, som alle marvel filmene har....god solid underholdning :)
Gravatar

#4 Geekalot 2 år siden

Hmm syntes ellers kun Marvel filmene er blevet bedre og bedre som de er kommet :)
Gravatar

#5 SublimeKen 2 år siden

Nu tvivler jeg også på det er et tilfælde af at brugerne hader den, men mere et tilfælde af den lidt "politiske" troll kampagne der har kørt mod filmen. Brugerratings på internettet er noget af det mest utroværdige der findes, hvis der eksisterer den mindste grund for en gruppering til at have noget imod en film.

Et godt eksempel på utroværdig brugerrating, dog et omvendt tilfælde, var da The Dark Knight blev stemt op på førstepladsen af imdbs topliste, mens Godfather blev stemt ned, hvilket i sidste ende, endte med at En Verden Udenfor røg op på førstepladsen og The Dark Knight på fjerde. Kan huske jeg fik utallige beskeder fra omkring 70-100 brugere på imdb, som opfordrede mig til at gøre det samme, samt at oprette fake profiler så jeg kunne stemme flere gange. Efter jeg så resultatet af deres kampagne, indså jeg ligesom sandheden angående brugerratings, især hvad gælder populære film eller filmbrands (MCU, DC eller selv Nolan som instruktør)

Må indrømme jeg ikke kan lade være med at grine lidt af de relativt uintelligente folk der stadig sætter deres lid til brugerratings. I dag lytter jeg til en enkelt anmelder eller to, som altid virker bund ærlige uden en agenda. Dog måske brugerratings på letterboxd, da folk er tvunget til at retfærdiggøre deres holdning med intelligente argumenter.

Med det sagt, så syntes jeg faktisk ikke Captain Marvel var speciel god, men nok i den dårligere ende af MCU. Stadig udemærket underholdning dog.
Gravatar

#6 Nagash 2 år siden

Hvis hver brugeranmelder skulle fremvise deres biografbillet, så var resultatet nok noget anderledes.
Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

#6 det ville faktisk være en interessant løsning :D
Gravatar

#8 Gridlock 2 år siden

I så fald skulle der være en slags sikkerhed inden over det ellers ville jeg bare kunne ta ned i biografen og købe en billet og så ellers gå photoshop amok og skabe en masse forskellige billetter og en masse forskellige brugere og værsgo så kan jeg ellers enten prise filmen til skyerne eller køre den i sænk.

En mulighed kunne være at hver en billet havde et nummer, som du skulle indtaste inden du skrev en anmeldelse.
Når du skrev nummeret ville siden automatisk skabe kontakt med en database og se om nummeret er korrekt.
Hvis det er åbner anmeldelse rubrikken sig og så kan du anmelde film både god og dårlig.

Det vil måske forhindre bots i og smide bruger anmeldelser ind både positive som negative.

Er det 100 procent sikker bestemt ikke, kan stjæle en del biograf billetter og så gå og anmeldelse en film eller man kan hacke sig ind på siden og komme uden om sikkerheds systemet.

Der er så mange muligheder, men på den anden side der er meget få ting der er 100 procent sikkert.
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 det siger lidt sig selv men ja er enig :)
Gravatar

#10 Reborn Sith 2 år siden

#6 Det kan du have ret i. Men sandheden er nok at der er nogle folk som elsker at nedgøre en film, selvom de faktisk synes om den.
It's all good man. Saul Goodman

Skriv ny kommentar: